Veliki Brat: Ispali Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš

0
U večerašnjem finalu rijaliti šoua Veliki Brat takmičenje su napustili Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš

Nikola se šokirao kada mu je voditeljka Antonija Blaće rekla da je izbačen iz kuće, ali je po izlasku rekao da mu je drago što je stigao do finala.

- Zadovoljan sam i srećan, došao sam do finala. Bilo je malo neočekivano i brzo. Lester i ja smo pričali da bi moglo biti neko izbacivanje večeras - rekao je Nikola a na pitanje da li se u kući ljubio s Tamarom, odgovorio je da to nije istina.
- Volim sve devojke i volim se zezati, ali imam svoju devojku i to je to. Ona će se možda ljutiti, ali nadam se da neće biti ništa strašno. Jučerašnju svađu s Nemešom nas smo dvojica rešili jednim pogledom. A što se tiče Lestera i Brandona, mislim da se Brandonu Lester sviđa – istakao je Nikola.

Nakon što je kao drugi stanar s najmanjim brojem glasova napustio kuću Velikog Brata, Lester je rekao:

- Dosta sam dogurao. Na početku je s Brandonom bilo drugarstvo, dobar je momak, ne bih hteo ništa loše da kažem o njemu. Ne boli me što sam ispao pre njega. Odnos s njim mi sigurno nije pomogao, rekao sam mu i neke ružne reči, direktan sam i što želim to i radim. Ne volim kada je stalno neko oko mene, kada su bivše devojke stalno bile oko mene, to me nerviralo i umaralo - rekao je Lester.

Iako su se za sledeće ispadanje pripremili Nirmal, Nemeš i Soraja, ispao je Nirmal.

- Pomislio sam da sam jedan od favorita. Ja za sebe mislim da mogu da pobedim, ona tabela mi je dala potvrdu i tako... Ne znam zašto se promenio taj procenat toliko - rekao je Nirmal.

Na veliko iznenađenje, sledeći takmičar koji je napustio kuću bio je Nemeš, koji nije bio previše rečit po izbacivanju.

- Rekao sam sve...zbog nekih stvari se kajem.

Na pitanje da li će ostati s Marijanom, kratko je rekao samo da.

U samoj završnici, superfinalu koje će se odigrati u nedelju na TV Pink, za nagradu od 100 hiljada evra boriće se samo pet stanara: Brendon, Marijana, Soraja, Duško i Horvat.

makonda-tracker