Nataša Vodijanova: Istina je, razvodim se i ponovo sam zaljubljena

0
Ruski supermodel Natalia Vodijanova priznala je da su istinite spekulacije o tome da već neko vreme živi odvojeno od svog supruga, britanskog preduzetnika Džastina Portmana, ali i da postoji nova ljubav u njenom životu
Foto: Image.net
Foto: Image.net

Dvadesetdevetogodišnja manekenka Natalija Vodijanova otkrila je novinarki lista Evening Standard da je njen brak sa Džastinom Portmanom sa kojim ima troje dece već neko vreme u krizi.

- To je sve zaista tužno i traje već neko vreme, ali mi nismo želeli da govorimo u javnosti o tome, niti hoćemo. Naša deca su isuviše svega svesna. Sve će biti u redu. Naš položaj u ovom trenutku je veoma osetljiv i mi se trudimo da sve okončamo u što prijateljskijem maniru, tako da zaista ne bih o tome da pričam. Mislim da nikada i neću moći da govorim o stvarima koje se tiču samo mog supruga i mene – ispričala je Vodijanova.

Međutim, lepa Ruskinja priznala je i da je trenutno njen najveći pokretač intenzivno osećanje zaljubljenosti.

- To nije nešto o čemu bih želela da razgovaram u ovom trenutku. U pitanju su veoma osetljive stvari. Da, definitivno sam zaljubljena – rekla je Natalija.

Prema pisanju stranih medija, lepotica u poslednje vreme sve češće društvo pravi osvedočeni srcelomac Džonatan Ris Mejers, partner u njenom prvom izletu u glumačke vode, ostvarenju Belle du Seigneur koje će svetsku premijeru imati početkom naredne godine.


makonda-tracker