Ivana Selakov: Udaću se na jesen

0
Pevačica Ivana Selakov otkriva da su ona i njen verenik Predrag Mirković posle tri godine idilične romanse odlučili da sa prvim jesenjim danima svoju ljubav krunišu brakom
foto: Nemanja Novaković, Vladimir Šporčić
foto: Nemanja Novaković, Vladimir Šporčić

Posle trogodišnje bajkovite veze, popularna pevačica Ivana Selakov (32) i njen verenik Predrag Mirković (26) odlučili su da početkom jeseni svoju snažnu ljubav krunišu brakom. Ivana trenutno promoviše novi spot za pesmu Naše malo slavlje i već nekoliko meseci sa svojim izabranikom živi pod istim krovom u stanu koji su zajedno kupili. Ideja o venčanju došla je kao logičan sled događaja u njihovoj romansi, budući da pevačica i njen voljeni u što skorijem periodu priželjkuju da se ostvare u ulozi roditelja.

- Većina Peđinih i mojih prijatelja kaže da je treća godina zapravo prelomna u vezi i da se obično tada parovi odlučuju na venčanje ili jednostavno prekidaju svoju romansu. Do sada sam imala nekoliko dugih veza i svesna sam da je teško održati skladan odnos koji zahteva mnogo obostrane pažnje i posvećenosti. Zbog toga sam ponosna na Peđu i mene jer odlično funkcionišemo i s lakoćom uspevamo da iz dana u dan uživamo u svojoj ljubavi – kaže Ivana i s osmehom nastavlja priču o svom predstojećem venčanju.

- Pre dve godine od svog dečka dobila sam na poklon verenički prsten, ali tom prilikom nismo organizovali veliko slavlje, pošto se sve desilo neplanirano. Peđa je iznenada poželeo da mi daruje prsten kao znak pažnje i ljubavi, ali i ozbiljnih životnih planova koje namerava da ostvari sa mnom kao životnom pratiljom. U poslednje vreme mnogo smo razmišljali i pričali o venčanju jer želimo da našu vezu krunišemo brakom, pa smo odlučili da na jesen stanemo pred oltar. S obzirom na to da smo oboje veoma nepredvidivi, ne volimo da o planovima govorimo unapred i još nismo precizirali tačan datum kada ćemo otići kod matičara. Maštam o svadbenoj ceremoniji, ali veoma sam neodlučna po tom pitanju jer ponekad poželim veliko i glamurozno slavlje sa mnogo zvanica, a drugi put intimnu ceremoniju u odabranom društvu nama dragih ljudi – otkriva pevačica koja već nekoliko meseci sa svojim dragim živi u stanu koji su zajedno kupili.

- Otkako živimo u zajedničkom stanu, mnogo smo opušteniji jer smo rešili važno egzistencijalno pitanje. Ponosni smo kada pogledamo nešto što smo zajedničkim snagama obezbedili i to samo poboljšava našu vezu. U narednim godinama želim da se ostvarim u ulozi majke, da uživam u braku i brižno vaspitavam svoju decu. Kako godine prolaze, sve jače osećam materinski instinkt – iskrena je Ivana koja se prošle nedelje vratila iz Slovenije gde je snimila spot za pesmu Naše malo slavlje.

- Spot je sniman u hotelu Mokrice u Sloveniji koji se nalazi u okviru kompleksa Terme Čatež. Izabrali smo ovu lokaciju jer se u blizini ovog hotela nalazi i jedan interesantan dvorac sa prelepim trgom. Peđa uvek putuje sa mnom, pa je tako bilo i ovog puta, a iako smo se zadržali samo tri dana, odlično smo se proveli – završava Ivana.

Danilo Mašojević

makonda-tracker