Tanja Savić: Svečano krštenje našeg sina

2
Pevačica Tanja Savić otkriva da su ona i njen suprug Dušan Jovančević na intimnoj ceremoniji u australijskom gradu Golden Kost krstili svog šestomesečnog naslednika Maksima
foto: Luka Šarac, Grand
foto: Luka Šarac, Grand

Uloga supruge i majke popularnoj folk pevačici Tanji Savić (26) donela je potpuno nova iskustva i božanstveno životno razdoblje o kakvom je oduvek maštala. Otkako se pre deset meseci odselila u Australiju sa svojim suprugom australijskim biznismenom srpskog porekla Dušanom Jovančevićem (31) sa kojim je tri dana uoči Nove godine, 29. decembra dobila sina Maksima, pevačica je u potpunosti promenila način života, navike, prijatelje, pa i kontinent na kojem živi, a sve to zarad ostvarenja svog najvećeg sna, skladnog porodičnog života za kojim je dugo čeznula. Prvi naslednik nekadašnje učesnice muzičkog takmičenja Zvezde Granda od prvog trenutka je osvojio srca svojih roditelja, a presrećna Tanja i njen voljeni su pre tri nedelje odlučili da ga krste u pravoslavnoj crkvi u australijskom gradu Golden Kost, gde i žive. 

- Bila je to mala intimna ceremonija na kojoj smo svi beskrajno uživali. Maksim je kao i većina druge dece pustio poneku suzicu jer nije znao šta mu se dešava, ali sve je bilo više nego slatko. I Dušan i ja smo veoma tradicionalni, pa nam je zbog toga čin krštenja bio veoma važan i želeli smo da naš sin od najranijih dana živi u skladu sa hrišćanskim običajima - kaže pevačica čiji život čak i u periodu kada se nalazi hiljadama kilometara daleko od Srbije ne prestaje da intrigira javnost. Naime, u medijima se poslednjih meseci dosta spekulisalo na temu njenog i Dušanovog materijalnog stanja koje je navodno veoma loše. Iako je u nekoliko navrata govorila da je njen suprug uspešan poslovni čovek koji poseduje dva hotela od kojih jedan u Kaliforniji gde su se i upoznali, a drugi u Australiji, crnokosa pevačica tvrdi da se ništa u njihovom životu nije promenilo i da su daleko od bankrota.

- Tačno je da je Dušan prodao jedan hotel u Australiji, ali samo da bi kupio novi na čijem renoviranju poslednjih nekoliko meseci veoma intezivno radi. Dok nismo bili venčani on je šest meseci živeo u Australiji, a šest u Kaliforniji. Međutim, situacija je sada znatno drugačija jer su Maksimovo odrastanje i njegove želje naš prioritet, tako da je Dušan vođenje poslova u Americi prepustio poslovođama u koje ima poverenja - iskrena je pevačica koja se pre tri meseca vratila svom poslu koji je ispunjava.

- Oduvek sam isticala da je pesma moj život i stvarno uživam kad stanem na scenu. Ne može se opisati kakav je osećaj kada osetite energiju publike i silinu aplauza, a to mi je, bez obzira na zadovoljstvo koje mi je donelo materinstvo, nedostajalo sve ovo vreme. Nikada nisam pevala samo zbog novca, i mada to nije zanemarljiv faktor, materijalna satisfakcija mi je uvek bila u drugom planu. Tako je i sada, pevam jer to volim, a ne zato što mi novac fali u životu. Živim svoj san o kome sam oduvek maštala. Pronašla sam čoveka koga volim i koji mene voli, sa njim imam sina i ništa drugo mi ne treba. Čak i da nemam krov nad glavom, bila bih presrećna samo kad njih pogledam. Majčinstvo i roditeljstvo su predivni, a još lepše je to što svakodnevicu delim sa čovekom koji je moja idealna polovina - zaključuje Tanja koja priželjkuje da sa svojim partnerom i naslednikom uskoro dođe u Srbiju.

Moni Marković

makonda-tracker