Tonči Huljić: Možda moja putovanja pomažu opstanku braka

0
Poznati hrvatski kompozitor Tonči Huljić priznaje da se sa suprugom Vjekoslavom svađa uglavnom oko tekstova pesama, ali da im je brak i dalje uzbudljiv

Osnivač grupe Magazin otkrio je i da samo deluje strogo i autoritativno, jer je kod kuće veoma blag, ali i koja je tajna njegovog uspešnog braka sa suprugom i tekstopiscem Vjekoslavom Huljić, sa kojom ima sina Ivana i ćerku Hanu.
- Vjekoslava i ja smo se upoznali kad je meni bilo 18, a njoj 16,5 godina. Duže smo u životu zajedno nego što smo bili jedno bez drugog. Nakon svih tih godina još uvek imamo o čemu pričati, a imamo šta i zajedno raditi. I ako se oko nečega trebamo svađati, onda se svađamo oko tekstova. Nama je u životu zanimljivo i dinamično. Ja sam dosta na putu, pa možda i to pomaže opstanku našeg braka – zaključio je Tonči Huljić za www.net.hr.
Popularni muzičar otkrio je i kako novim CD-om Ka hashish zapravo pokazuje novog sebe.
- Nakon tri godine rada potreban mi je pomak. CD je prvi mali korak u mom izlaženju iz pozadine u prvi plan, početak jednog novog, drugačijeg mene. Više sklonog samoanalizi i rizikovanju - rekao je Tonči.

 

makonda-tracker