Stela Mouzi: Mel Gibson nije moj dečko

0
Grčka umetnica Stela Mouzi demantovala je informacije koje ovih dana kolaju u medijima da je ona nova devojka kontroverznog glumca Mela Gibsona

Dvadesetpetogodišnja Stela Mouzi otkrila je da čim su se ona i oskarovac Mel Gibson upoznali ovog proleća preko zajedničkih poznanika, oni jesu razvili dubok prijateljski odnos, ali da nisu ni u kakvoj vrsti romantične veze.

- Pre nekoliko meseci došla sam iz Grčke u SAD i oduševljena sam američkim gostoprimstvom. Stekla sam mnogo novih prijatelja, a jedan od njih je i Mel Gibson sa kojim sam izgradila isključivo prijateljski odnos – ispričala je Stela za magazin People.

S obzirom na to da je u medijima opisuju nimalo laskavim epitetima poput grčka gotičarka ili fetiš model, ona je odlučila da pojasni šta je ono čime se ona zapravo bavi.

- Ja sam plesačica, fotograf i održavam umetničke performanse. U tim okvirima se kreće moj profesionalni angažman. Veoma je teško biti predmet neistinitih glasina, koje istovremeno povređuju moje najbliže – rekla je Grkinja.

Prema rečima neimenovanog izvora, nakon burnog razlaza sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom, pedesetpetogodišnji Mel Gibson trudi se da što manje na sebe skreće pažnju i trenutno se ne viđa ni sa jednom ženom.

makonda-tracker