da li biste isprobale?

TAJNU SVOJE LEPOTE PRENELA JE SAMO JEDNOJ ŽENI: Merlin Monro je koristila ove trikove kako bi njena koža bila svilena i baršunasta svakog dana!

0

Pet decenija nakon njene smrti sve je otkriveno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Merilin Monro, jedna od najpoznatijih plavuša svih vremena, imala je tajne zbog kojih je uvek besprekorno izgledala i trikove kojima je postizala da njena koža uvek bude glatka i sjajna na čemu su joj mnoge druge žene zavidele.

 

Iako su mnoge od njih bile uverene da je koristila skupe kreme i preparate, njena tajna se krila u najobičnijem vazelinu. To je otkrila 86-godišnja glumica Rene Tejlor u intervjuu povodom proslave 50. godišnjice Pozorišnog i filmskog instituta Li Strazberg.

 

"Došla je jednog dana na predavanje u društvu Lija Strazberga i jednostavno sam morala da je pitam šta je učinila da tako dobro izgleda. I tada mi je rekla da celo telo maže vazelinom nakon čega tri sata provodi u vrućoj kupki i tako svakog jutra. To je njenoj koži davalo poseban sjaj", izjavila je Rene.

 

Rene je poslušala savet koji joj je Merilin dala i pokušala isto, ali nije uspela uprkos tome što je silno priželjkivala da ima kožu poput nje.

 

foto: Profimedia

 

"Pokušala sam i ja. Zamalo sam se udavila", izjavila je Rene.

 

Priča o jednoj od brojnih tajni o lepoti ove dive, otkrivena je nakon što se ispostavilo, da u jednom od trenutaka koje će istorija zauvek pamtiti, a to je trenutak kada peva srećan rođendan tadašnjem predsedniku SAD-a Džonu F. Kenediju, ispod haljine nije nosila baš ništa.

 

Tako barem piše u knjizi "Life Isn't Everything: Mike Nichols" koja sadrži sećanja 150 najbližih prijatelja tog pokojnog filmskog reditelja. Autorka jedne od priča je kolumnistkinja Njujork tajmsa Mauren Dov,d koja je opisala do tada nepoznate detalje.

 

foto: Profimedia

"Majk je bio tamo te večeri, kada je Merilin pevala rođendansku pesmu Džeku Kenediju u čuvenoj haljini pepunoj svetlucavih kamenčića. Rekao mi je 'Stajao sam odmah iza Merilin i bilo je u potpunosti providna. Video sam da ispod nje ne nosi ništa", napisala je Maureen.

 

Bio je to samo jedan od trenutaka ove večne seks bombe koja i 57 godina nakon svoje smrti ima status prave ikone.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker