susedi pričaju

"POKUCA, DOĐE PO JAJA, BRAŠNO..." Komšije Suzane Mančić otkrile šta zaista misle o njoj, a OVO uvek nosi Simeonu u Grčku

1

Voditeljka Suzana Mančić živi u srcu naše prestonice, a prolaznici je neretko mogu sresti u obližnjim parkovima kako šeta psa.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Komšije je vole i sa njom imaju neposredan i srdačan odnos.

 

Suzanin komšija kaže da se godinama poznaju, kao i da uživa u vremenu koje provedu zajedno i njihovim druženjima.

 

- Suzana je zaista sjajna komšinica, obožavam je. Divna je. Pokuca na vrata nekad, dođe po jaja i brašno kad nešto sprema pa joj zafali, ali uvek vrati duplo. O njoj baš ništa loše da kažem nemam, sjajna je, uvek nasmejana - u dahu je ispričao on.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

 

Stariji gospodin kaže da popularnu voditeljku poznaje još od mlađih dana, kao i da su je i tada smatrali velikom damom:

 

- Suzanu pamtim još od davnih dana, ja sam rođeni Beograđanin i sećam je se s ovih ulica. Doselila se u ovaj kraj davno, tamo sedamdesetih. Oduvek je bila dama, našminkana, doterana i sređena, čak i kada krene u kupovinu. Bavim se pevanjem, svojevremeno sam i pevao na zabavama na koje je dolazila, prava je gospođa. Ćerke su nasledile njenu lepotu, i njih sam sretao kad su dolazile.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

Nedaleko od Suzanine zgrade nalazi se velika knjižara, gde Mančićeva često svraća i pažljivo bira dela koja kupuje.

 

- Voli da čita, kupuje knjige i za poklon, pa je naš čest posetilac. Često kupi klasike na engleskom jeziku, kaže da su za njenog supruga Simeona, nosi ih kad pođe u Grčku - poručile su radnice, dok su u kafiću ispričali da Suzana voli da svraća da bi se opustila i da je uvek ljubazna prema konobarima:

 

- Suzana je uvek s osmehom na licu. Voli da uživa, pravi je hedonista. Dođe često kod nas na piće da se opusti, nekad povede i psa sa sobom. Dresiran je i sluša je, pa nikad ne smeta gostima, priđu i da ga pomaze.

 

 

makonda-tracker