slavlje kakvo se ne pamti

CECA SE NAJBOLJE PROVELA: Momačko veče Veljka Ražnatovića obeležili lud provod, vatromet i mamine pesme (FOTO)

1

Sin Svetlane Ražnatović će tokom vikenda koji je pred nama stati na ludi kamen, pa je bio red da uživa u poslednjem velikom provodu pred venčanje.

foto: Instagram
foto: Instagram

Veliko slavlje za Veljkove najbliže prijatelje upriličeno je u vili Ražnatovića u Ljutice Bogdana, gde se budući mladoženja veselio do ranih jutarnjih sati, tvrde domaći mediji.

 

Veljkova majka Ceca, koja je izostala s devojačke večeri Veljkove izabranice Bogdane, ovog puta je bila na slavlju, a portali biću da je bila izuzetno vesela, pa se u jednom trenutku popela na stolicu i zapevala svoje hitove Nagovori i Ličiš na moga oca, što je oduševilo Veljkove goste.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Pevačica i njen naslednik sve vreme su se grlili, a ovi emotivni prizori raznežili su okupljene, dok mediji pišu i da je ujednom trenutku organizovan i ogroman vatromet iznad vile. Za dobru atmosferu bili su zaduženi i Sandra Afrika i Zvezda Granda Gojko Vujić.

 

Podsetimo, venčanje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić zakazano je za 24. novembar, a par je nedavno saznao da će se ostvariti u ulozi roditelja. Buduća mama i buduća mlada Bogdana proslavila je svoje devojačko veče prošle nedelje, a ona se provodila u društvu sestara, kume, prijateljica i buduće zaove Anastasije.

 

 

makonda-tracker