VB: Nemeš na poligrafu priznao da ga Ema seksualno privlači

0
Na poligrafskom ispitivanju Nemeš je priznao Velikom Bratu da je osim prema Marijani, seksualnu privlačnost osetio i prema Emi, a Horvat je otkrio da se ljubio sa Antonijom

Najatraktivniji ukućanin kuće Velikog Brata Nikola Nemešević Nemeš imao je najšokantnija priznanja.

- Osim prema Marijani, u kući sam osetio seksualnu privlačnost i prema Emi. Nisam govorio istinu kada sam rekao da sam povalio 30 odsto devojaka sa moje akademije. Iskren sam, verujem Marijani i ljubav mi je bitnija od karijere – bio je izričit Nemeš.

Marijana je priznala da se zaljubila u Nemeša, ali je odbila da odgovori na pitanje da li voli svog supruga Ivana. Nemešu je zasmetalo što je Duško Marijanu pitao kako je mogla izdržati tako dugo da ne vidi svoje dete.

- Ko radi protiv Marijane, radi protiv mene. Pitanje je zvučalo kao osuda - ljutio se Nemeš, na što mu je Duško objasnio da je samo hteo da kaže kako je Marijana hrabra što je to izdržala, tako da su ubrzo izgladili narušene odnose.

Duško je otkrio svoje kalkulacije i taktiku. On je rekao da bi nominovao Horvata jer mu je konkurencija, ali samo kada bi bio siguran da će pobediti.

Horvat je priznao da se ispod pokrivača poljubio s Antonijom, ali i da sa Duškom neće podeliti nagradu u slučaju da pobedi.

Nirmal je priznao da ga je Veliki Brat pitao bi li hteo da izađe sa Sorajom na piće. Mada se u prvi mah iznenadila zbog tog pitanja, Soraju je ipak interesovalo da li bi Nirmal izašao sa njom.

Lester se poverio kako ne namerava zajedno s Brendonom otići u Prag, iako mu njegova pažnja ne smeta. Brendon se naljutio na njega zbog toga, ali Lester mu  je objasnio da nije rekao ništa izričito.

- Videćemo kad izađemo kako će se stvari odvijati. Mogli bi ići da se dobro zabavimo - zaključila su obojica, izgladivši tako nesporazum.

Inače, Lestera su u kući posetili prijatelji, koji su mu predložili da se prestane družiti s Brendonom.

Nakon završenog poligrafskog ispitivanja, stanari kuće Velikog Brata okupili su se na otpadu gde su zajedno komentarisali pitanja.

 

makonda-tracker