Lejla Hot: Hot mi je prezime

1
Mlada pevačica premijerno će izvesti pesmu Hot mi je prezime u finalu Ja imam talenat, u nedelju 26. juna na RTS-a, a ubrzo nakon toga, objaviće i istoimeni album

Lejla je završila rad na albumu i potpuno je posvećena promociji pesme Hot mi je prezime, kojojm će najaviti svoj prvenac.

- Moj dugo najavljivani album prvenac biće uskoro objavljen, a pesmu koja ce ga najaviti premijerno ću izvesti u emisiji Ja imam talenat , u nedelju 26. juna na RTS-u. Na moje veliko zadovoljstvo, šarmantni i duhoviti Marko Kon odazvao se pozivu da bude gost u pesmi, i pomogne mi da otklonim zablude koje me prate od kada sam se pojavila na javnoj sceni – kaže pevačica.

Na albumu će se naći 11 pesama, većinski autor muzike i tekstova je Lejla, a aranžmane je radio Ognjen Cvekić. Ista ekipa, uz pomoć Borisa Cvekića, bila je zadužena i za ekranizaciju nove pesme Hot mi je prezime, po kojoj će album i nositi naziv, a spot će biti objavljen odmah nakon premijernog izvođenja.

- Spot na duhovit način prati pesmu, a s obzirom na to da smo i Kon i ja imali više uloga, na snimanju je bilo jako interesantno. Za stajling, šminku i frizuru dugujem zahvalnost mojim prijateljima, jedinstvenoj Ivani Rabrenović, Neni Ilić i Studiju Prostor – otkriva Lejla.

makonda-tracker