TURBULENTNO

PROBLEMI SA BIVŠIM DEČKOM SU SE NEZGODNO ZAVRŠILI: Hale Beri mora da isplaćuje alimentaciju, a ova tuča je obeležila njihov odnos! (FOTO)

0

Glumica se nije nadala ovakvom ishodu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Hale Beri (53) iznela je niz optužbi na račun bivšeg dečka, kanadskog modela Gabrijela Obrija (43), a njihovi problemi počeli su 2011. godine, kada su se na sudu borili za starateljstvo nad ćerkom Nalom.

 

Par je uplovio u vezu 2005 godine, kada su se upoznali na snimanju za reklamnu za jedan poznati brend. Njihova veza delovala je idilično, a 2008. godine su dobili ćerku Nalu.

 

Par je objavio da se razilazi 2010. godine, kada je i počela bitka za starateljstvo nad ćerkom, a tada su isplivali mračni i bizarni detalji Obrijeve prošlosti.

 

Glumica je po svaku cenu želela da se sa ćerkom preseli u Francusku, gde je živeo njen tadašnji ljubavnik, glumac Olivije Martinez. Sud je nije podržao, zbog čega je sukob eskalirao, a dve nedelje nakon presude došlo je i do ozbiljne tuče.

 

foto: Profimedia

Potukli su se Obri i Martinez i to u domu glumice, a obojica su završili u bolnici sa teškim povredama. Nakon toga su dobili zabranu prilaska jedan drugome.

 

Međutim, problemima tu nije bio kraj. Ubrzo su procureli novi detalje suđenja, pa je tako javnost saznala da je Gabrijel imao probleme sa depresijom i anksioznošću i da je odbijao pomoć psihijatra. Takođe, glumica se žalila i da je bila žrtva psihološkog zlostavljanja, on joj je neprestano kritikovao i govorio joj da je neugledna.

 

Javnost je posebno šokiralo priznanje glumice da je Obri u mladosti imao iskustva sa incestom, tačnije da je održavao vezu sa jednim članom svoje porodice, što je ostavilo trajne traume na njegovu psihu. Ovo se dešavalo u periodu kada je menjao hraniteljske porodice, a navodno je trajalo godinama, dok druga strana nije okončala zabranjenu romansu. Dodala je i optužbe za rasizam, tvrdeći kako nije želeo da prizna da je njegova ćerka Nala ima afroameričke korene.


Konačan dogovor skolpili su 2012. godine, kada im je dodeljeno zajedničko starateljstvo, a Hale je bila dužna i da Obriju isplaćuje alimentaciju od 16.000 dolara mesečno.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker