Sandra Meljničenko i Naomi Kembel zajedno u ruskom Vogu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Jaca

22-07-2011 10:47h
Bas je imperativ biti drugarica Romanove zene!Mozda,Ana za tebe i tebi slicnima.Bas je uspela u zivotu,ni na jednoj slici nije nasmejana,a tvoj zivot je ocigledno promasen i siromasan cim se odusevljavas ovakvim stvarima!

motka

24-06-2011 19:21h
Zasto Sandra nijednom nije htela da da intervju posle udaje,sta to ona krije?Bezi od nasih novinara.......da je ne bi pitali.....STA?Pa svi vec znaju da je radila (kao i sve nase "manekenke") kao animir-dama,on je platio...ona odbila pare i on pao na dupe(pa ona me voliiiiiii,jes,bas si lep da te voli).Aha,ona zaljubljenik u umetnost(to ide od malih nogu,a znamo gde je pevala kao mala...po muzejima,daaaaaaaa).

Petra

24-06-2011 16:26h
Cega se pametan stidi budala se ponosi!

Ana

23-06-2011 22:25h
Omg,mozete pricati sta hocete.......ONA JE USPELA U ZIVOTU ! Biti najbolja drugarica Romanove zene.......svaka cast Sandra!

Mia

24-06-2011 13:46h
A zlobnici neka citaju ovo i nek placu ...hiihihihi...Sandra is the best!!!!

ime

21-11-2011 16:42h
a sto bi osmeh oznacavao srecu? koliko je vestackih osmeha na licima nasih nesrcenih devojaka!! meni je drago sto zivi na ovakav nacin, bar nek je neka devojka uspela da se izvuce iz ponora cestitam
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: