prepoznaju je

KOMŠILUK POZNATE PEVAČICE OTKRIO KAKVA JE ONA ZAPRAVO: Merimu Njegomir svakodnevno viđaju ispred kuće!

3

Umetnica je oduvek vodila računa o ponašanju 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Merima Njegomir tokom čitave karijere trudila se da sačuva svoju privatnost od medija. Međutim, njene komšije sa Vračara nisu tako tajnovite! Oni su rado progovorili o tome kakva je pevačica kada se reflektori isključe.

 

Ceo komšiluk, naime, veoma poštuje Merimu , a to je pre svega potvrdila izvesna komšinica Vesna, koja radi u obližnjoj radnji za hemijsko čišćenje.

 

"Merimu viđam svakodnevno i mogu vam reći da je zaista prava dama. Da ne znam ko je, nikada ne bih rekla da je jedna od najvećih zvezda stare Jugoslavije. Toliko je skromna i kulturna da nemam reči. Slava je nikada nije promenila i to će vam reći svi koji žive u ovom kraju. Koristila je i naše usluge i tada sam se uverila da je reč o velikoj gospođi koja se ponaša kao sav normalan svet. Malo je takvih danas", ispričala je ona.

 

foto: Dragana Udovičić

Njen stav deli i radnica iz pekare preko puta Merimine zgrade.

 

"Šta da vam kažem o ženi koja nikada nije prošla, a da nije nasmejana i lepo raspoložena? Nema komšije kom se ne javi kulturno i sa kojim bar nakratko ne popriča. U pekari ponekad kupi nešto, nije to često, možda vodi računa o kilaži", rekla je pekarka, koja osim pevačicinog ponašanja hvali i njen izgled.

 

"Ta žena za svoje godine izgleda fenomenalno. Izgleda bar dvadeset godina mlađe nego što jeste. Ćerka sa kojom sam je videla nekoliko puta mnogo liči na nju. Lepa, uvek doterana, divna i prizemna žena. Tim rečima bih vam opisala Merimu. Jednostavno ništa loše nemam da kažem i od nje treba da uče mnogi sa estrade", navodi komšinica.

 

 

 

 

makonda-tracker