zabranjene posete

VEST O INFARKTU JE POTRESLA MNOGE: Evo kakvo je trenutno stanje Đorđa Balaševića

2

Mnoge je uplašila vest da je Đorđe Balašević (66) imao infarkt, a poznato je da se trenutno nalazi u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde su mu ugrađeni stentovi.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Đorđe Balašević će, kako prenose mediji, u bolnici ostati nekoliko dana jer je to standardna procedura kada su u pitanju ovakve operacije. Nezvanična saznanja su da se čuveni pevač oseća dobro.

 

"Dobro je podneo operaciju, oseća se dobro, na intenzivnoj je nezi i zabranjene su mu posete", objašnjava izvor za Blic.

 

"Iako su veoma ozbiljne, ovakve operacije spadaju u rutinske i oporavak u bolnici traje veoma kratko, svega dan ili dva dok kasnije kućno lečenje traje duže. Tada pacijent mora da pazi na ishranu i da promeni način života", kaže izvor iz bolnice.

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

 

Osim Bebe Balašević, oglasili su se i njegov sin Aleksa i ćerka Jovana.

 

"Za sve što pitaju kako je moj tata... On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se oseća", napisao je Aleksa Balašević uz objavljenu očevu fotografiju dok boksuje.

 

"Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta ", bila je kratka Jovana Balašević.

 

 

makonda-tracker