otvoreno

KAKO JE NE VOLETI? Nataša Bekvalac doživela urnebesan PEH i nije se stidela da ga podeli sa svima

0

Poznato je da jedna od najlepših srpskih pevačica ume da se našali na svoj račun i otvoreno priča o nesvakidašnjim situacijama koje je doživela, ali niko nije očekivao da bi čak i ovakvu priču podelila sa svima.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Nataše Bekvalac se pojavila na jednom prestoničkom događaju kada je prisutnim medijima ispričala smešnu situaciju koja joj se nedavno desila.

 

Desila mi se strašna stvar pre dva dana. Imala sam neku kombinaciju, pa sam pitala drugaricu koja mi čizma bolje stoji. Ja sam tek posle dva sastanka shvatila da nosim dve potpuno različite čizme. Jedne su bile iznad kolena, druge ispod, totalno drugačije. Mislim da bi žene trebalo da žive bez ogledala. Gledajte se očima drugih ljudi, jer je to najrealnija slika — ispričala je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Nataša Bekvalac će sledeće godine na održati najveći koncert u svjoj karijeri, a pripreme su uveliko u toku.

 

 Idem kod nutricioniste, svaki dan sam na treninzima koji su jako zahtevni, radim na kondiciji i izdržljivosti. Nije lako pevati i igrati u isto vreme, to je tehnika nije stvar u tome kakav si pevač niti u kakvoj si kondiciji nego je potrebno dosta pripreme i vežbe — rekla je lepa Nata.

 

 

makonda-tracker