Pink: Prva slika bebe

0
Svega nedelju dana nakon rođenja ćerke Vilou Sejdž, rok zvezda Pink i njen suprug motociklista Keri Hart pozirali su fotografu magazina People za prvu porodičnu fotografiju sa svojom jedinicom
foto: People.com
foto: People.com

Slavna pevačica Pink svoje prvo dete, devojčicu Vilou Sejdž na svet je donela 2. juna. Samo nedelju dana kasnije, zajedno sa glavom porodice Kerijem Hartom, mama i ćerka stale su pred objektiv fotoaparata kako bi snimile svoj prvi porodični portret.

- Vilou mora da je rođeni profesionalac! U protivnom ispada da je sklona narkolepsiji, baš kao i njen tata. Spavala je sve vreme – opisala je Pink kako je protekla prva fotosesija njene mezimice.

Iako ranije nisu verovali da se život zaista menja u tolikoj meri, tridesetjednogodišnja umetnica i njen četiri godine stariji suprug ne mogu da sakriju oduševljenje što su postali roditelji.

- Stalno čujete ljude kako pričaju o tome da im se sve u životu drastično promenilo otkako su dobili dete. No, ne možete ni da zamislite kako je sve to divno dok i sami ne postanete roditelji – ispričala je Pink za magazin People.

makonda-tracker