dosledna sebi

NASTUPOM JE POTRESLA CEO REGION: Evo kako danas izgleda Fifi iz Iks faktora! (FOTO)

0

Kada je 2013. stao na scenu u ženskoj odeći, Filip Janevski sve je ostavio bez reči, ali to nije ništa u poređenju s utiskom koji je ostavio njegov moćni glas.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jedan od učesnika muzičkog takmičenja Iks faktor koji će se bez sumnje pamtiti i o kojem je pričao čitav Balkan je Filip Janevski, čije je umetničko ime Fifi.

 

Još uvek se pamti njegov pomalo neprijatan razgovor sa Željkom Joksimovićem, tokom kojeg je čuveni kantautor istakao da mu se, iako nije previše konzervativan, ne dopada Filipov stil, koji je podrazumevao štikle i žensku odeću, ali da će mu pružiti priliku da ga svojim glasom ubedi u sve.

 

 

Od toga je prošlo nekoliko godina, a Filip se danas predstavlja isključivo kao Fifi Janevska i još uvek se bavi muzikom. Ova mlada pevačica već izvesno vreme živi u Švedskoj, a pre nekoliko godina domaći mediji pisali su kako se tamo podvrgla hormonskoj terapiji i promenila pol, ali ona se nije oglašavala povodom tih navoda.

 

Jedino što otkriva fanovima, kojih nesumnjivo ima mnogo, jesu njene fotogafije, koje pokazuju da je Fifi danas dugokosa devojka prodornog pogleda i osmeha koji dobro pamtimo.

 

1 / 6 Foto: Facebook

 

 

makonda-tracker