odluka je doneta

SVI STRAHUJU ŠTA ĆE BITI S TAKMIČENJEM "ZVEZDE GRANDA": Potvrđeno je — Saša Popović otišao u penziju!

4

Popularni muzičar, voditelj i direktor i suvlasnik Grand produkcije napunio je u aprilu ove godine 65 godina, ali niko nije ni pomišljao da će Saša tako brzo postati penzioner.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Odgovor nadležnih iz Fonda PIO stigao je nedavno, a u njemu je pisalo da je Popović ispunio sve neophodne uslove. Ipak, Saša nema nameru da se povuče iz posla, već će i dalje ostati na istoj poziciji, tvrde ljudi iz njegovog okruženja.

 

 

Ne znam koliko je tačno imao staža, ali znam da je penzionom fondu plaćao doprinose odavno, još pre nego što je osnovao Grand produkciju sa Brenom i Bobom. Pretpostavljam da ima više od 35 godina radnog staža. Ta penzija njemu ne predstavlja nešto posebno u materijalnom smislu, jer je on finansijski obezbeđen. Dosta je prihodovao od prodaje paketa akcija Granda strancima, a još uvek zarađuje pozamašne svote novca jer i dalje poseduje manjinski udeo u kompaniji — ističe izvor.

 

foto: Dragana Udovičić

Iz Granda je potvrđena ova vest.

 

- Saša Popović je ostvario pravo na svoju zasluženu penziju, ali to ništa neće promeniti kada je reč o njegovim poslovnim i kreativnim aktivnostima, budući da ostaje na čelu Granda - piše u saopštenju ove kuće.

 

Po pitanju povlačenja iz posla, Popović je često menjao mišljenje. Tako je 2015. rekao da planira da ode u penziju, jer je već 42 godine u poslu, i da smatra da je to sasvim dovoljno. Ali pre nekoliko meseci izjavio je da od toga nema ništa.

 

- Ne idem u penziju, šta ću? Šta da radim? Rano je za mene - rekao je Saša u junu.

 

 

makonda-tracker