jasno kao dan

"ONA JE ŽENA KOJA SVAKOG ZNA DA POSTAVI NA MESTO": Komšinica Kaje Ostojić otkrila kakva je pevačica zapravo kada se kamere ugase!

0

Pevačica zna šta želi za sebe i svoju ćerku

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica Kaja Ostojić navodno već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa hrvatskim fudbalerom i po svemu sudeći ne namerava da se vraća bivšem suprugu Džunior Džeku.

 

Ono što je neobično jeste činjenica da Kaja kada je u Beogradu živi u kući svog menadžera Dušana Banjca u Zemunu. Sa druge strane, kada je u Briselu, kako mediji prenose živi u stanu koji rentira u centru, budući da se sa ćerkom Nikolinom iselila iz kuće bivšeg supruga Džuniora Džeka.

 

"Sa Kajom sam se videla nedavno, nakratko. Deluje mi srećno i zaljubljeno, ali sa novim dečkom je nisam viđala. Džuniora sam poznavala, dolazio je ovde i baš je divan momak." - kaže prva Kajina komšinica Vesna, sa kojom Kaja razmenjuje recepte, jedna drugoj nose kolače, ali se i međusobno jadaju i traže savete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

"Pričamo naravno i kada ima neki problem. Bilo da je zdravstveni, poslovni ili ljubavni tu sam da je saslušam i dam joj savet. Moram da kažem da je dobro vaspitala ćerku i da je zaista dobar roditeljski posao odradila. Treba da bude ponosna majka." - kaže Vesna, a na pitanje šta to poseduje pa mnogi muškarci gube glavu za njom, kaže:

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker