Marijana Čvrljak: Želim da gledam muža u oči dok ga budem ostavljala

1
Najkontroverznija ukućanka ovogodišnjeg serijala Veliki brat Marijana Čvrljak po prvi put je tokom svog boravka u najpoznatijoj kući na Košutnjaku otvoreno progovorila o svom odnosu s Nemešom, planovima za budućnost, ali i kako planira da reši situaciju sa svo

Iako je pred kamerama i brojnim gledaocima u više navrata prevarila supruga Ivana Čvrljka, Marijana ne odustaje od toga da ga ostavi u četiri oka.

- Neki će reći da je licemerno što nosim prsten, ali ne želim ga ovde skinuti. Želim se naći s njim i skinuti ga ispred njega. Želim mu reći da svako od nas nastavi na svoju stranu. Ne ide više, samo to nisam htela napraviti u kući, jer ga želim gledati u oči dok ga budem ostavljala – rekla je Marijana Brendonu, misleći na svog supruga.

- Moja je želja da svako ide na svoju stranu i da bude srećan. Želim s njim sve raščistiti da bih mogla krenuti zdravo. Ne mogu se ja ovde zbog toga ni opustiti skroz pa to deluje zbunjujuće i kao da ne znam šta hoću. Ovo mi nije bilo ni na kraj pameti. Najlakše je osuđivati sa strane, a ko je bez greha neka prvi baci kamen. Neka prvo počiste svoje dvorište, najlakše je osuđivati a teško razumeti...a to je teško dok se ne počneš baviti sobom -  nastavila je Marijana, ali je Brendon tada prekinuo pitanjem o njenoj vezi s Nemešom, želeći da sazna da li je njihova veza prava pošto se često svađaju i raskidaju.

- Dogodilo se što se dogodilo, šta god da bude sama sam kriva. Bilo mi je haotično, nisam mogla reći da to želim, glupo je kada nisam mogla završiti i reći drugoj strani da je gotovo. Imala sam jako velika kolebanja pa je zato naša veze bila tako haotična – odgovorila mu je Marijana, dodajući kako uprkos svemu nakon izlaska iz kuće Velikog Brata planira zajednički život s Nemešom.

makonda-tracker