Hju Hefner: Uteha u naručju nesuđene deveruše

0
Otac Playboy franšize Hju Hefner brzo se oporavio od slomljenog srca nakon što ga je pet dana pre venčanja ostavila verenica Kristal Haris

Strane medije preplavila je vest da slavni medijski magnat Hju Hefner već ima novu djevojku. Prema pisanju portala femalefirst.co.uk, reč je o Plejbojevoj zečici poi menu Ana Sofija Bergland.

Osnivač magazina Playboy i njegova bivša verenica Kristal Haris trebalo je da stanu na ludi kamen u četvrtak, 16. juna, ali je starleta otkazala venčanje i slomila srce šezdeset godinastarijem Hefneru. Međutim, iskusni bogataš vrlo brzo je pronašao utehu u zagrljaju još jedne atraktivne plavuše kojih ne manjka u njegovoj velelepnoj vili.

Dvadesetpetogodišnja Ana Sofija (25), koja je bila Kristalina bliska prijateljica i trebalo je na vjenčanju da joj bude kuma, već se preselila u Hefnerovu spavaću sobu. Par je u nekoliko navrata već viđen zajedno, a neimenovani izvori tvrde da uveliko jedno drugome tepaju.

U međuvremenu je i Kristal krenula dalje. Primećena je na jednoj žurci na bazenu u poprilično opuštenom izdanju i dobrog raspoloženja samo dan nakon što je otkazala veridbu, a njeno ponašanje je na Twitteru osudila Hefnerova bivša ljubav Holi Medison koja je ovakvo ponašanje nazvala odvratnim.

makonda-tracker