ima objašnjenje

BIVŠA ČLANICA SPAJSICA SE POŠTENO IZBLAMIRALA: Poželela je da momku pošalje nevaljalu fotografiju, a ona je završila u pogrešnim rukama!

0

Atraktivna Ema se zanela i nije marila za posledice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Ema Banton (43), poznatija pod pseudonimom Bejbi Spajs, koja se proslavila kao članica ženskog sastava "Spice Girls", otvorila je dušu i ispričala kakvu je neprijatnost doživela kada je dugogodišnjem partneru Džejdu Džonsu (40) želela da pošalje eksplicitni materijal dok su bili razdvojeni.

 

Naime, dok je Bejbi Spajs bila na letnjoj turneji, želela je da obraduje svog dečka i pošalje mu fotografiju svojih grudi, ali je greškom poslala mami!

 

"Moj dečko i ja smo bili razdvojeni nekoliko dana. Ali, jako smo zaljubljeni i volim da spavam pored njega. Stalno smo zajedno, pa sam odlučila da mu pošaljem bezobraznu poruku." - ispričala je Ema u najavi za "Paul O'Grady show", a prenosi "The Mirror".

 

foto: Profimedia

"Napravila sam mali selfi svojih grudi. Imala sam brus, ali je bio malo bezobrazan selfi, i uz njega je pisalo "nedostaješ mi" i "želim te". Poslala sam mami. Ona ima odličan smisao za humor, ali bila sam šokirana."- ispričala je plavokosa Ema.

 

Podsetimo, Ema i Džons su u vezi od 1998. godine i nakon nekoliko raskida objavili su veridbu 2011. godine. Imaju dva sina, a pevačica je nedavno ispričala da su se tokom zajedničkog rada na pesmi ponovo zaljubili jedno u drugo.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker