Santana u Beogradu nastupa sa ženom

0
Proslavljeni gitarista nastupiće 6. jula u Beogradskoj areni, a tokom koncerta za bubnjevima će biti i njegova supruga Sindi Blekmen

Karlos Santana u okviru turneje Guitar Heaven 2011 pravi put oko sveta. U junu i julu nastupa po evropskim gradovima a 6. jula i u Beogradskoj areni.

Na koncertu u Beogradskoj areni čuće se pesme sa poslednjeg albuma Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics of All Time sa kojima je Santana, drugi izvođač ikada (prvi su Rolling Stonsi), čiji se album obavezno nađe u top deset najprodavanijih i najslušanijih u svakoj deceniji, od 1960. godine do danas.

Na koncertu u Areni, Santana će izvesti hitove za sva vremena kao što su: While my guitar gently weeps, Riders on the Storm, Smoke on the water i pridružiće im svoje pesme: Black magic Woman, Maria, Maria, Sunshine of your love, Smooth i dr.

Očekuje se najmanje dva i po sata izvrsnog Santaninog muziciranja kome će prethoditi rege legenda Džimi Klif.

U Beograd će doći sa suprugom Sindi Blekmen, bubnjarkom, koju je zaprosio prošle godine na koncertu u Čikagu. Sindi će se Karlosu pridružiti na sceni Arene i odsvirati nekoliko numera. Santana ceni njeno muziciranje u pesmi Corazon Espinado i navodi da je jako senzualno.  U nedavnim intervjuima za medije iz Srbije izjavio je da se seća prethodnog gostovanja u Srbiji i da je Beograd elegantan grad sa ljudima punim entuzijazma.

 Malo je poznato da Santana poseduje i lanac meksičkih restorana širom Amerike pod nazivom svog hita Maria, Maria a pokrenuo je i proizvodnju linija ženskih cipela Carlos kako kaže – da usreći žene.

Ulaznice od 3100, 3500, 3900, 4500 i 4900 dinara mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, Ušće“ Shopping centar, Dom omladine, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix kao i preko sajta www.arenabeograd.com, www.tickets.rs i www.eventim.rs

makonda-tracker