Moby: Pomozite Ejmi Vajnhaus!

2
Neposredno posle skandaloznog nastupa Ejmi Vajnhaus na Kalemegdanu, Mobi se obratio svojim pratiocima na twitteru i prokomentarisao debakl svoje koleginice

Muzičar koji je spektakularnim nastupom oduševio beogradsku publiku i spasao veče odličnim koncertom, neposredno pred izlazak na binu na Kalemegdanu obratio se svojim pratiocima na društvenoj mreži twitter:

- Ne poznajem Ejmi Vajnhaus ali se najiskrenije nadam da će neko od ljudi koji su joj bliski intervenisati i pomoći joj. Ovo je stvarno potresno - prokomentarisao je muzičar nastup skoje koleginice, koja je vidno alkoholisana bauljala po bini i mumlala, pokušavajući da otpeva neki od svojih hitova.

Za razliku od Mobija, koji je održao koncert za pamćenje i pokazao beogradskoj publici zbog čega uživa status zvezde, Ejmi Vajnhaus doživela je potpuni debakl. Na scenu je izašla potpuno van sebe i do kraja nastupa koji je publika ispratila zvižducima i uzvicima negodovanja, nije uspela da se pribere i otpeva nijednu pesmu. Sjajni bend koji je pratio uložio je nadljudske napore da spase svirku, ali to nije bilo dovoljno, pa je veliki broj gledalaca koji su na Kalemegdan došli zbog Ejmi, kući vratio razočaran.

Pogledajte kako je izgledao nastup Ejmi Vajnhaus:

makonda-tracker