Ekskluzivno: Poklanjamo nove pesme Tijane Dapčević

2
Story vam nudi jedinstvenu priliku da samo na našem portalu preuzmete nove pesme Tijane Dapčević

Story vam nudi jedinstvenu priliku da samo na našem portalu preuzmete nove pesme Tijane Dapčević

Popularna pevačica izvela je svoje nove numere Šuma disko i Romology premijerno u nedelju 19. juna u polufinalnoj emisiji Ja imam talenat, a nakon toga, od ponedeljka 20. juna, ove pesme možete besplatno da preuzmete sa našeg sajta.

- Odlučila sam da pesme podelim sa svojim fanovima, a ljudi koji dolaze na portal www.story.rs su moja publika. Dok čitaju nove priče iz sveta šoubiznisa ili četuju, mogu da slušaju moje nove numere i to je moj poklon za njih – objašnjava Tijana kako je odlučila da pesme Šuma disko i Romology promoviše na ovaj način.

Numera Šuma disko, nastala je kao plod Tijanine saradnje sa sve popularnijim Shobayom i Sevdah Baby. Tekst je pisao Šobaja, dok je za produkciju bio zadužen Milan Stankvić, odnosno Sevdah Baby.

- Do njih sam došla čudnim putem: sviđalo mi se kako i šta rade, pravo su osveženje na našoj pop sceni, a kako i sama volim disko, haus, elektopop, preložila sam im saradnju. Spot nećemo uskoro snimati, ali će verovatno biti zajedničkih nastupa. Od moje sestre Tamare sam naučila kako izgleda dobar nastup pevačice i DJ-a, od koga se napravi prava žurka, pa sam došla na ideju da tako nastupam sa Sevdah Baby – otkriva Tijana.

Pesmu Romology, autora Dragana Ristića, pevačica je snimila sa grupom Kal, sa kojima je dugo planirala saradnju. Poseban izazov za Tijanu bio je da peva na romskom, u čemu se odlično snašla.

- Poznata sam po tome da volim da ekperimentišem, naročito u muzici, a u ovoj pesmi skatujem na romskom. Tako mi se ispunila velika želja, a nadam se da će se to dopasti i mojoj publici.

Preuzmite pesme:

Tijana Dapcevic ft. Shobaya&SevdahBaby - Shuma disco

Tijana Dapcevic & Kal - Vile vilenjaci

 

Nove pesme Tijane Dapčević uskoro i na www.tijanadapcevic.info.

 

 

makonda-tracker