potresla se

DRUGI ZAPALJEN AUTOMOBIL ZA SAMO NEKOLIKO MESECI: Goca Božinovska početkom godine već je preživela SLIČNU DRAMU!

0


Automobil marke ford fokus danas se pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima zapalio ispred njene kuće u Surčinu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Kako se navodi, pevačica je iz kuće primetila da se vozilo zapalilo pa sama odreagovala i lokalizovala požar, ali ubrzo nastao je opšti haos.

 

Prednji deo parkiranog automobila je izgoreo, a prema prvim rezultatima istrage navodno su se zapalile instalacije u prednjem delu motora "Ford fokusa".

 

Podsećamo, u martu ove godine pevačica je preživela sličnu dramu, kada je automobil ford fijesta zvanično registrovan na njeno ime sleteo s puta u jarak, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio i potpuno izgoreo.

 

Iako su svi posumnjali da je incident imao veze sa njenim sinom Mirkom Šijanom, Goca je ove navode demantovala i objasnila o čemu se radi.


- Znam šta se desilo, budna sam i već sam očekivala da me pozovete. Kada je nešto istina, ja se uvek javim i kažem istinu. Ništa ne krijem - rekla je tada Goca novinarima i dodala:

 

- Mirko je dao drugu auto i sad sam i ja dobila tu nformaciju. Bila je i policija. Na sreću nije niko povređen, a auto je potpuno uništen. Mirko nema veze sa ovim sem što je dao auto. Ja njemu ne dam da vozi, njega uvek drug vozi - rekla je Božinovska tom prilikom za Kurir.

 

 

makonda-tracker