Ekskluzivno: Preuzmite nove pesme Tijane Dapčević

0
Story vam nudi jedinstvenu priliku da od ponedeljka 20. juna samo na našem portalu preuzmete nove pesme Tijane Dapčević
Foto: Petar Vujanić
Foto: Petar Vujanić

Popularna pevačica Tijana Dapčević izvešće svoje nove numere Šuma disko i Romology premijerno u nedelju 19. juna u polufinalnoj emisiji Ja imam talenat, a nakon toga, od ponedeljka 20. juna, ove pesme možete besplatno da preuzmete sa našeg sajta.

- Odlučila sam da pesme podelim sa svojim fanovima, a ljudi koji dolaze na portal www.story.rs su moja publika. Dok čitaju nove priče iz sveta šoubiznisa ili četuju, mogu da slušaju moje nove numere i to je moj poklon za njih – objašnjava Tijana kako je odlučila da pesme Šuma disko i Romology promoviše na ovaj način.

Numera Šuma disko nastala je kao plod Tijanine saradnje sa sve popularnijim Shobayom i Sevdah Baby. Tekst je pisao Šobaja, dok je za produkciju bio zadužen Milan Stankvić, odnosno Sevdah Baby.

- Do njih sam došla čudnim putem: sviđalo mi se kako i šta rade, pravo su osveženje na našoj pop sceni, a kako i sama volim disko, haus, elektopop, preložila sam im saradnju. Spot nećemo uskoro snimati, ali će verovatno biti zajedničkih nastupa. Od moje sestre Tamare sam naučila kako izgleda dobar nastup pevačice i DJ-a, od koga se napravi prava žurka, pa sam došla na ideju da tako nastupam sa Sevdah Baby – otkriva Tijana.

Pesmu Romology, autora Dragana Ristića, pevačica je snimila sa grupom Kal, sa kojima je dugo planirala saradnju. Poseban izazov za Tijanu bio je da peva na romskom, u čemu se odlično snašla.

- Poznata sam po tome da volim da ekperimentišem, naročito u muzici, a u ovoj pesmi skatujem na romskom. Tako mi se ispunila velika želja, a nadam se da će se to dopasti i mojoj publici.

Nove pesme Tijane Dapčević biće u ponedeljak u ponoć dostupne za preuzmanje na našem sajtu, a nekoliko dana kasnije možeti ih skinuti i sa www.tijanadapcevic.info.

 

makonda-tracker