Jelena Karleuša: Najgore je iza mene

0
Muzička zvezda Jelena Karleuša priča o operaciji grudi koja se pretvorila u pravu agoniju i otkriva kako se oseća nakon dramatične hirurške intervencije
foto: Miša Obradović, Story press
foto: Miša Obradović, Story press

Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (32) uspešno se oporavlja od operacije grudi koja je, iako to pevačica nije očekivala, nenadano postala dramatična i trajala je punih pet sati. Jelena je stavila neznatno veće silikone koji se veoma dopadaju njenom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću (25). Ipak, najnovija operacija podstakla ju je na razmišljanje o ugradnji implantata, pa više nije sigurna da joj je to bio dobar potez u mladosti.

- Imala sam tešku operaciju, ali sve se, srećom, dobro završilo. Žao mi je što su se moji fanovi zabrinuli i poručujem im da više nema razloga za brigu. Bila sam u odličnim rukama naših najpriznatijih hirurga, na čelu sa mr dr Oliverom Partonjić-Lazović – počinje svoju priču Jelena i opisuje kako je protekla operacija.

- Zamenili su mi oštećene implantate u grudima koji su mi ozbiljno narušili zdravlje i oštetili levi grudni mišić, pa je on morao da bude delimično uklonjen. Ipak, presrećna zbog činjenice da moje grudi sada izgledaju prelepo i što je ono najgore iza mene. Mladim devojkama poručila bih da razmisle pre nego što odluče da se podvrgnu uvećavanju grudi. Ako donesu takvu odluku, neka im tu intervenciju obave najbolji hirurzi – sigurna je Jelena kojoj ni prva operacija, pre skoro trinaest godina, nije prošla bez komplikacija. Međutim, iskusni tim hirurga učinio je da se pevačica nakon druge intervencije oseća odlično.

- Sada je sve iza mene i bukvalno se osećam preporođeno. Punom parom bacila sam se na snimanje novih pesama za deseti jubilarni album – otkriva Jelena kojoj je novi izgled dao još više kreativnog naboja.

- Krajem juna Balkan će moći da čuje prvi singl koji će, verujem kao i do sada, pomeriti granice u domaćoj muzičkoj produkciji. Pesma je brza, vrela, egzotična i pokrenuće jedan totalno novi trend u muzici. Napomenuću da će muzika biti poklon Balkanu. Neću naplatiti njen download sa Interneta jer smatram da je to veoma neukusno i nije fer prema publici. Ovo će biti vruće leto, to mogu da obećam, a album koji će izaći na jesen biće početak jedne nove muzičke epohe kada je reč o spotovima, muzici i mom izgledu. Totalno ću promeniti vizuelni identitet i jedva čekam da čujem reakciju publike koja će verovatno zanemeti – zaključuje Jelena koja je prvi javni nastup s novim silikonima održala 15. juna na splavu Time out na Adi Ciganliji.

Nikola Rumenić

makonda-tracker