rešio da progovori o svemu

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O POKOJNOM PEVAČU: Bivši dečko slavnog muzičara tvrdi da je bio HIV POZITIVAN, a evo kako su saznali strašnu ISTINU

1

Bivši partner legendarnog pevača rešio je da progovori o njihovoj vezi i tom prilikom izneo šokantne detalje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fadi Favaz (46), bivši frizer, koji je šitoj javnosti postao poznat kao partner pokojnog pevača Džordža Majkla, izneo je neke šokantne optužbe na račun bivšeg i razbesneo sve njegove fanove.

 

Favaz koji nije nasledio ni dolara nakon pevačeve smrti 2016. godine, napisao je:


- Džordž nikada nije pisao svoju muziku i plaćao je druge ljude da to rade umesto njega, a pretvarao se da je sve njegovo. Uopšte nije bio talentovan - rekao je Favaz i dodao da im je seks bio dosadan, a kasnije tvrdio čak i da je pevač bio HIV pozitivan.

 

- Saznali smo u Beču, nakon što mu je pozlilo. Nije želeo o tome javno da priča - napisao je Fadi.

 

Nakon toga je objavio i selfi, kako bi sve uverio da stvarno on piše te tvrdnje i da mu profil nije hakovan. Besni fanovi odlučili su da mu odgovore:

 

- Odvratno je objavljivati ovakve stvari o mrtvoj osobi koja ne može da se brani! Ti stvarno nemaš srama, ovo je sramota.

 

Nezaposleni Fadi viđen je u centru Londona u zapuštenom izdanju kako tumara, a veruje se da spava u Kovent Gardenu. Priča se kako je u hotelu plaćao noćenje 49 funti, a sada ni to više ne može da priušti. Inače, bio je frizer mnogim zvezdama današnjice, a u spomenuti hotel se uselio pre nekoliko meseci nakon što je razbio prozore na luksuznom imanju "Regent's Park" na kojem je živeo.

 

On je u objavi na društvenim mrežamao obavestio prijatelje i prtioce da je postao beskućnik.

 

- Tri godine su prošle od smrti ikone Džordža Majkla i advokati još uvek nisu ništa rešili, tako da poslednjih nekoliko dana spavama na ulici u Konvent gardenu umesto da sam u svom domu. Uzeli su mi ključ pomoću trika koji su smislili i sada, dva meseca kasnije, još uvek nemam nikakve novosti. Kakva je jeftina ikona ovaj Džordž je**** Majkl - ljutito je napisao Fadi.

 

foto: Profimedia

Inače, Fadi i Majkl su bili u vezi od 2012. godine pa sve do njegove smrti i upravo je on pronašao beživotno telo muzičara i tvrdio da se radilo o samoubistvu, ali je u martu 2017. potvrđeno da je Majkl umro prirodnom smrću. Imanje na kojem je donedavno živeo, Fadi je napuštao samo noću, a njegova porodica, htela je da bivši frizer zatraži stručnu pomoć.

 

Bogatstvo Džordža Majkla procenjeno na 98 miliona funti. Silne milione peevač je ostavio svojim najbližim prijateljima i porodici, a na iznenađenje mnogih iz testamenta je izostavio dvojicu muškaraca s kojima je proveo veliki deo svog života.

 

Reč je o njegovim bivšim partnerima Fadiju Favazu i Keniju Gosu koji su nakon čitanja testamenta ostali praznih ruku.Najveći deo imovine i većinu nekretnina, dobile su pevačeve sestre Melani i Joda, dok je nešto skromniji deo pripao ocu Kiracijosu i prijateljima.

 

- Džordž je bio izuzetno odan i blizak s ocem i sestrama, stoga ne čudi to da se pobrinuo da budu zbrinuti do kraja života. Lepo je što se setio i bliskih prijatelja i saradnika, a kome će od njih pripasti deo bogatstva odlučiće njegova sestra Joda jer je Majkl znao da će ona uraditi najbolje – otkrio je izvor blizak pevaču.

 

Doznavši za to Fadi je u besu ovog jula demolirao Džordžovu vilu vrednu više od 6 miliona dolara, a policija ga je uhvatila nakon što su ih pozvale komšije koje su ga videle na krovu.

 

 

makonda-tracker