Irena Spasić: 48 sati materinstvo

0
Po izlasku iz porodilišta voditeljku emisije 48 sati svadba Irenu Spasić, koja je 27. maja rodila devojčicu Neru, sačekao je njen suprug Dragan - Gaga Stojanović, nakon što je kod kuće pripremio doček za svoje lepotice
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nakon više od deceniju duge ljubavi sa mašinskim inženjerom Draganom - Gagom Stojanovićem (36) koja je u novembru prošle godine krunisana brakom, voditeljka emisije 48 sati svadba na RTS-u Irena Spasić (34), ostvarila je svoj najveći san jer je 27. maja prvi put postala mama. Trenuci slatkog iščekivanja i maštanja o devojčici dobili su svoje najlepše obličje kada je simpatična plavuša konačno ugledala milo lice svoje ćerkice. Iako se dugo premišljala oko imena koje će dati svojoj bebi, kojoj je tokom trudnoće tepala Tačkica, Irena se na kraju ipak odlučila za ime Nera koje na grčkom jeziku znači voda, a na hebrejskom svetlo.



- Tačno je da sam postala mama 27. maja, a rodila sam prelepu devojčicu Neru - rekla je ushićeno Irena za Story, koja se porodila u Kliničko-bolničkom centru Dr Dragiša Mišović Dedinje.

Sam porođaj protekao je u najboljem redu, a devojčica je po rođenju bila teška 3.700 grama. Nakon pet dana provedenih u bolnici, lepa voditeljka napustila je posleporođajno odeljenje sa bebom u naručju u sredu 1. juna oko 12 časova uz pomoć mame i voljenog supruga Gage koji je za njihovo prvo zajedničko dete pripremio posebnu nosiljku. Srećna i nasmejana porodica uputila se potom ka svom domu u kome je već brižljivo opremljena soba za devojčicu u nežnim tonovima. Irena nikada nije volela da otkriva detalje o svom privatnom životu i tvrdila je da ne priželjkuje veliku svadbu, već romantičnu razmenu zaveta na obali mora.

- Nikada nisam maštala o svojoj svadbi kao ostale devojčice. Volim da planiram, ali ne na duge staze. Kad dođe do venčanja, biće mi potrebno manje od 48 sati da sve organizujem. Nas dvoje obožavamo more i zato bih volela da se to odigra kraj vode, a oboje se slažemo da to bude opuštena proslava, bez gužve, cipela koje žuljaju, brojnih zvanica... Samo on, ja, naši najbliži, mnogo suncokreta, balona i velika čokoladna torta - rekla je Irena svojevremeno u intervjuu za Story, ali je ipak sudbonosno da izrekla u novembru prošle godine pred kamerama. Naime, kao i 250 parova čijem je venčanju prisustvovala, i svoju svadbu je snimala, a ta emisija će se emitovati u finalu šestog serijala pred milionskim auditorijumom.

Jelena Kulović

makonda-tracker