Marija Karan: Živim za ljubav

0
Glumica Marija Karan otkriva kako, uprkos čestoj razdvojenosti, neguje petogodišnju vezu sa misterioznim Amerikancem i priznaje da su joj pored emocija najvažniji tolerancija i razumevanje
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Uporedo sa poslovnim uspesima jedna od najlepših domaćih glumica Marija Karan (29) uživa i u privatnom životu, a najveću podršku ima u dečku koga je pre pet godina upoznala na crvenom tepihu jednog filmskog festivala, a koji je osvojio svojim šarmom i veselom prirodom. Iako žive na zajedničkoj adresi u Los Anđelesu, lepa umetnica koja je pored slavnog Entonija Hopkinsa igrala u filmu Obred, već nekoliko puta uživala je sa svojim voljenim u rodnom gradu koji planiraju ponovo da posete zajedno. Uprkos tome što zbog poslovnih obaveza često snima na različitim kontinentima, Marija tvrdi da je to ne sprečava da sa svojim izabranikom uživa u ljubavnoj idili.

- Postoje razni načini da se nadoknadi vreme kada nismo zajedno, ali mislim da to danas nije nikakav izgovor. Sve je stvar kompromisa i dogovora dvoje ljudi. Svaki odnos sa osobama do kojih mi je stalo negujem poštovanjem, iskrenošću, razumevanjem, tolerancijom i to je jedna zdrava i neophodna osnova. Moj dečko i ja sve vreme ovog sveta provodimo na, za nas, jedinstven način, a Beograd je prva destinacija na listi koju ćemo ponovo posetiti zajedno - otkriva Marija koja još brižljivo čuva identitet svog dečka, ali u poslednjem intervjuu za Story nije krila koliko joj je važna emotivna ispunjenost.

- Ljubav me pokreće i daje mi snagu. Za ljubav živim, a i predajem joj se potpuno. Želela bih da se ostvarim i profesionalno i na privatnom planu. To je najlepša kombinacija. Volim kad čujem da su se dvoje venčali iznenada i bez najave, ali lepo je i kada se sve pretvori u jednu veliku paradu ili lumperajku - priznala je glumica koja je paralelno sa snimanjem serije Nepobedivo srce reditelja Zdravka Šotre zaigrala i u popularnoj američkoj seriji Tajni slučajevi.

- Veoma sam zadovoljna svojom novom ulogom teniserke Nađe. Pripreme i samo snimanje u aprilu protekli su uspešno sa uigranom ekipom - završava Marija koja je nedavno na zidinama Starog grada u Kotoru, koje su poslužile kao scenografija romantične priče, snimala i muzički spot za numeru Tvoja bosa stopala sarajevske grupe Zabranjeno pušenje koji je režirao Zoran Marković Zonjo.

Jelena Kulović

makonda-tracker