Lejdi Gaga: Harmonika kao savršeni svadbeni poklon za Kejt Mos

0
Nekoliko nedelja pred venčanje svoje dobre prijateljice Kejt Mos, savremena pop ikona Lejdi Gaga poslala joj je neobični muzički instument na poklon

Pošto zbog svoje turneje u Aziji drugog jula neće biti u mogućnosti da prisustvuje venčanju supermodela Kejt Mos i njenog izabranika, gitariste Džejmija Hinsa, slavna Lejdi Gaga odlučila je da obraduje svoju dragu prijateljicu neobičnim svadbenim poklonom. Na intimnom koncertu održanom u maju, tokom kojeg je u najužem krugu probranih zvanica po prvi put uživo odsvirala pesme sa albuma Born This Way, pevačica i manekenka razgovarale su o tome koliko obe uživaju u zvuku harmonike i to je Stefani Džermanoti poslužilo kao inspiracija da budućoj nevesti pošalje na dar upravo ovaj muzički instrument.

- Kejt je bila izuzetno dirnuta Lejdi Gaginom pažnjom i veoma joj je žao što pevačica zbog svog prenatrpanog rasporeda neće doći na venčanje. Međutim, njih dve su se dogovorile da se ove godine vide na Kejtinom imanju u Kotsvoldsu – ispričao je neimenovani izvor blizak ovim jednako kontroverznim zvezdama.

makonda-tracker