Miši Kovaču ugrađen trostruki bajpas

0
Nakon što je u aprilu doživeo srčaniu udar, poznati hrvatski pevač Mišo Kovač u ponedeljak je podvrgnut operaciji srca tokom koje mu je ugrađeno trostruko premošćenje

Kako bi se uklonile smetnje u protoku krvi, pevaču Miši Kovaču urađeno je trostruko premošćenje a krvne žile za taj zahvat, koji je trajao skoro pet sati, uzete su iz Mišinih nogu. Pevačevo srce bilo je zaustavljeno četrdesetak minuta, a u bolnici su potvrdili da se Miša uspešno oporvalja na jedinici intenzivnog lečenja. Supruga Lidija i ćerka Ivana sve vreme su bile uz njega.
- Ta operacija mu je spasila život! Ali, sada je morao biti podvrgnut još jednoj. Dobro se oporavlja, a Ivana i ja hrabrimo jedna drugu da budemo jake i sve prebrodimo. To je sve što vam mogu reći jer ovih dana ne mogu normalno ni razmišljati – potresenim glasom je rekla Mišina supruga Lidija Kovač za hrvatski Večernji list.
Legenda hrvatske muzičke scene probleme sa srcem imao je još oko Uskrsa, kada je doživeo jedan manji a kasnije i jedan jači infarkt, nakon kojih su mu tokom operacije u Kliničko-bolničko centru Sveti duh u Zagrebu ugrađena dva stenta.

 

makonda-tracker