otvorena priznanja

JEDINA STVAR SA KOJOM MUŠKARCI NISU IMALI PROBLEM JESTE MOJ MORAL: Vesna Dedić progovorila o privatnom životu, pa otkrila za čim JEDINO ŽALI!

0

Vesna Dedić vrlo otvoreno je iznela svoje stavove o temama vezanim za njen privatni život.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vesna Dedić progovorila je otvoreno o mnogim temama, pa iznela svoj stav o tome zašto žene ponekad "miniraju" druge žene.

Neki sebi ugode tako što svoj bes iskale na drugome, naročito kada taj drugi živi kako oni mnogo žele ali ih nešto sputava. Posle naporne radne nedelje bolje je izaći s mužem pod ruku ili s prijateljicama u šetnju, kafanu ili pozorište, pozvati prijatelje na parče gibanice ili s decom preslušavati njihovu plejlistu, nego sedeti na "Instagramu" i prezirati sve koji vam se učine nepravedno srećnijim ili uspešnijim od vas. Ja radim više od većine muškaraca, a kuvam i ribam bolje od mnogih žena koje mi zameraju što, kada sve obavim, očistim, posložim i isključim kompjuter, kola, veš-mašinu i usisivač, pođem negde da igram i pevam.

Međutim, sa muškarcima je nešto drugačija situacija. Dedićeva smatra da muškarci sa kojima je bila u ljubavnim vezama nikada nisu mogli jednu stvar da joj ospore, a to je njen moral.

Jedina stvar s kojom muškarci koji su me voleli nisu imali problem jeste moral. Svaki je znao da ga nikada neću izdati i prevariti. Međutim, muškarci su poput šefa na poslu – vole one čija sudbina zavisi od njih. Kada je neko u bilo kojoj vrsti zavisnosti, mora mnogo toga da prećuti i istrpi. Nema slobodu, a onaj koji upravlja vašom egzistencijom nema strah da ćete ga napustiti. Ponekad mi i muškarci na društvenim mrežama napišu nešto osuđujuće, ali mislim da to nema veze sa mnom, već s njihovim strahom da njihova žena ne pomisli da bi mogla da bude ravnopravna.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker