u svom stilu

"NEKO SE RODI KAO DAMA, A NEKI MORAMO DA UČIMO": Ana Nikolić podelila emotivnu fotografiju, a komentarom ponovo dovela fanove DO SUZA!

0

Ana Nikolić ne propušta priliku da se našali i nasmeje svoje mnogobrojne pratioce

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularna pevačica ovih dana puni medijske stupce budući da je za kratko vreme dovela svoju figuru do savršenstva, što je oduševilo njene brojne fanove. Njen napredak se iz dana u dan sve bolje vidi, pa komplimenti i reči hvale ne prestaju da pristižu.

 

Ipak, poslednja fotografija u nizu izazvala je posebnu pažnju. Na njoj Ana pozira sa svojom bakom, a kako je poznata kao neko ko ne propušta priliku da se našali na svoj račun, tako je bilo i ovog puta.

 

Naime, Ana je uz fotografiju napisala da se neko prosto rodi kao dama, misleći na svoju baku, za razliku od nekih koji to moraju da uče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

- Moja baka...❤️Neko se prosto rodi kao dama...za razliku od nas nekih...koji moramo da učimo.... ?????‍♀️- napisala je Ana uz objavljenu fotografiju, a komentarom je, kao i obično, svoje brojne pratioce dovela do suza.

 

- Dve boginje! Kraljica! Baka je divna damica - samo su neki od komentara koji su se nizali, a nisu izostali ni oni u kojima su pohvalili Aninu figuru. 

 

 

 

 

makonda-tracker