Danijela Jankov: Čekam pravog muškarca

0
Uprkos tvrdnjama medija u Bugarskoj da je obnovila romansu sa bivšim suprugom Andrejom Arnaudovim, voditeljka Danijela Jankov ističe da ga čak nije ni srela, ali da ipak jedva čeka da se ponovo zaljubi
foto: Kiril Hristov, privatna arhiva
foto: Kiril Hristov, privatna arhiva

Nakon što je pre godinu dana okončala jednogodišnji brak sa bugarskim producentom i voditeljem Andrejem Arnaudovim (32) i vratila se u Srbiju, voditeljka TV Prva Danijela Jankov (30) ponovo se zatekla na istoj lokaciji gde i njen bivši izabranik. Naime, Danijela i Andrej boravili su u Kanu tokom trajanja Filmskog festivala sa kojeg je atraktivna voditeljka izveštavala, ali iako su mediji u Bugarskoj spekulisali o njihovim obnovljenim emocijama, istina je drugačija.

- Kada me je novinarka bugarskog Storyja srela na Kroazeti bila je u šoku, i tiho mi je saopštila da će i Andrej doći na premijeru jednog filma u kojem je imao epizodnu ulogu, ali ja sam to već znala. Iako smo bili u istom gradu, nismo se sreli. Ako dvoje žele susret, nema potrebe da se jure po festivalima. To važi i za Andreja i mene, da želimo da se sretnemo, sreli bismo se, nismo deca - objašnjava Danijela, koja priželjkuje da joj se u narednom periodu dogodi prava ljubav.

- Živim za ljubav i volim da volim, ali ne po svaku cenu. Priželjkujem veliku ljubav. Muškarca koji ume da voli i da probudi leptiriće u mom stomaku je teško naći. Mada, u poslednje vreme leptirići su imali šansu da se uskomešaju. Momci koje upoznajem su pametni, uspešni, lepi, duhoviti, ali emotivno retardirani. Eto, za sada ali stoji između mene i nove ljubavi - govori šarmantna dama i otkriva utiske sa nedavnih putovanja, ali i dodele muzičkih priznanja Balkan Music Awards u Sofiji čiji je bila domaćin.

- Bila mi je čast da ponovo vodim jednu tako veliku manifestaciju. Odlično sam se provela i u Njujorku, gde sam sa kolegom Ivanom Ivanovićem bila na obuci za glumce filma X-Men. Trčali smo, skakali, leteli, a kroz nas je prolazila struja. Smatram da smo na kraju zaslužili diplomu za superheroje. Njujork je najfascinantniji grad u kojem sam ikada bila. Okusili smo nakratko i čari noćnog života. Moj drug je barmen u jednom od poznatijih klubova Employees Only, pa sam išla prvenstveno njega da vidim, ali i provod je bio odličan. Uostalom, gde su Srbi, tu je provod - ističe voditeljka.

Danilo Mašojević

makonda-tracker