tuga

POSLEDNJE ZBOGOM NA LEŠĆU: Poznati datum i vreme sahrane Dragane Tripić

0

Dragana Tripić biće sahranjena u utorak u 13 sati na groblju Lešće u Beogradu. Kako se navodi, tačno u podne planirano je okupljanje Draganine porodice, a pola sata kasnije u 12.30 počeće opelo.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, poznata novinarka u četvrtak pronađena je mrtva u svom stanu u Mirijevu. Potresni prizor zatekla je njena ćerka Aleksandra, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, a njima je rekla da je njena mama bila u finansijskim problemima.

 

Novinarka je prema navodima domaćih medija bila depresivna zbog posla i kredita koji je digla pre nekoliko godina kako bi otplatila stan, a niko od Draganinih prijatelja nije znao da je problem toliko veliki da bi ona čak izvršila samoubistvo.

 

- Dragana je podigla kredit u švajcarcima pre nekoliko godina, kada je država davala subvencije. Kupila je stan u Mirijevu, a rate je uredno plaćala. Međutim, kad je nastao problem sa švajcarskim francima, rata se skoro utrostručila i bilo joj je jako teško da to plaća. U početku nije osećala veliki pritisak, ali kasnije je postajalo sve teže da taj kredit podnese - otkrio je izvor.

 

 

makonda-tracker