Kristina Agilera: Pesmom i smehom teram nevolje od sebe

0
Nakon ponovnog sunovrata u karijeri i privatnom životu, slavna pevačica Kristina Agilera odlučila je da se ponovo uzdigne i uz pomoć svoje muzike nanovo vrati na sam vrh pop scene, a prvi korak je napravila pokazavši svoju vitku i atraktivnu obnaženu figuru n
foto: wmagazine.com
foto: wmagazine.com

Nekadašnje čudo od deteta Kristina Agilera u prethodnih godinu dana prošla je kroz težak razvod od muzičkog producenta Džordana Bretmena, njen album Bionic nije naišao na preterano oduševljenje kod publike, a film Burleska ispao je pravi fijasko. Sve ovo rezultiralo je da tridesetogodišnja zvezda popusti sa živcima i oda se preteranoj konzumaciji alkohola i vožnji u pijanom stanju zbog čega je nekoliko puta završavala u pritvoru, ali i redovno punila novinske stupce kao pravi ozloglašeni skandal majstor. Međutim, plavokosa pevačica i glumica donela je odluku da je došlo vreme da uzme konce svog života u svoje ruke i iznova krene da gradi svoju karijeru.

- Bilo je trenutaka u kojima ni Džordan ni ja nismo bili anđeli. Stigli smo do tačke kada je moj aktuelni život isuviše počinjao da liči na moje nesrećno detinjstvo. Nisam želela da moj sin odrasta u domu krcatom napetošću. Znala sam da će u javnosti biti mnogo negativnih reakcija na moj razvod, ali ja nemam nameru da živim svoj život pazeći na to što bi neko nešto mogao da prigovori. Uostalom, to se protivi svemu o čemu pevam u svojim pesmama. Moram da budem ono što jesam – ispričala je Agilera za magazin W kako je došlo do kraha njenog pet godina dugog braka u kojem je rođen njen danas troipogodišnji sinčić Maks.

Atraktivna Amerikanka moćnog glasa otkrila je koliko joj je muzika značila još u periodu dok je bila sasvim mala devojčica koja je odrastala u porodici u kojoj je bilo i fizičkog nasilja.

- Kada god bi došlo do novog problema i haosa u kući, mislila bih na Džuli Endrjuz u filmu Moje pesme, moji snovi. Zamišljala bih je kako pleše po onim planinama i osetila bih se tako oslobođeno. Tokom odrastanja osećala sam se kao da sam u kavezu. Nisam imala sigurnost. Vrlo ružne stvari su se zbivale u našem domu. Bilo je mnogo nasilja. Moje pesme, moji snovi za mene su predstavljali put ka slobodi. Otvorila bih prozor svoje sobe i pevala poput Marije. Na neki svoj način našla bih se u tim planinama. Dešava mi se ponekad, posebno u proteklih pola godine, da poželim ponovo da stanem na prozor da pevajući izbacim sve svoje probleme. U poslednje vreme se dosta osmehujem. Ljudi očekuju od mene da plačem, ali kad god oko mene krenu da se dešavaju loše stvari ja počnem da se smejem – smatra Kristina koja je u maju ušla u studio gde je počela sa intenzivnim radom na svom najnovijem, sedmom albumu.

makonda-tracker