strašno!

POTRESNE VESTI: Novinarka Dragana Tripić pronađena MRTVA u stanu!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

život ide dalje

24-10-2019 12:01h
Meni je ova osoba potpuno nepoznata pa mi je i vest nebitna. A novinara koliko hoćeš.

Nevena

24-10-2019 12:27h
Ruzan komentar, i ne mozete reci da je smrt jednog zivog bica nebitna.Verovatno i u Vasoj profesiji ima jos puno ljudi,ali to nije razlog za ovako neumesan komentar.U naslovu je bilo da je i novinar. Vidjala sam je u Z.Granda i znala je da bude gruba sa kandidatima .Mozda je mislila da im odmah razbije iluzije i da i sami vide , da li mogu dalje.
Neka pociva u miru.

lea

24-10-2019 18:40h
@Nevena
Nista ne javljaju konkretno! Verovatno da se ne bi digla uzbuna. Inace ne verujem da je ova zena zbog kredita digla ruku na sebe. I to omcom o vrat! Nemoguce! Nije bila tako slaba i nestabilna! Znala da bude i stroga ali u svakom slucaju dobra novinarka. Laka joj zemlja!

lea

24-10-2019 18:37h
Ne verujem da je na sebe digla ruku zbog tamo nekog kredita! To je glupost. Nije bila materijalista. I nemoguce je da toliko nije imala za kredit? Pa i da nije platila, uzeli bi joj stan ali ne i dusu! Ne verujem da je samu sebe obesila!!! To ne lici na tu zenu! A sta se sve krije iza, Bog dragi zna! I novinari znaju da preteraju sa raznim izmisljotinama i naslovima!!! Neka joj je laka zemlja!

luna

24-10-2019 18:45h
kazu: Nadjena je mrtva u stanu!!! Ko ju je ubio? Zasto? Ona sigurno nije samu sebe... to ne lici na Draganu! Bila je jaka i sigurna u svoj posao. Nemoguce da nije imala dovoljno za zivot i ratu za stan?! Pa da su joj uzeli stan zbog neplacanje kredita, koji je problem! Bolje taj stan nego zivot! Stanova je mogla nac gde god bi pokucala a zivot je jedan! Ovo ej misterija! Tek tako nekog obese... Strasno!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: