intervju koji je uzdrmao britaniju

"JA NE ŽIVIM, JA PREŽIVLJAVAM": Megan Markl do detalja opisala TEŽAK život na DVORU i otkrila TAJNE koje javnost do sada NIJE ZNALA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Gladna deca Afrike koja rade za 20 dolara mesecno

23-10-2019 00:21h
Izdrzi Megan uz tebe smo!

Dada

23-10-2019 12:11h
@Gladna deca Afrike koja rade za 20 dolara mesecno
E ne može drugačije, ili jare ili pare. Htela si biti princeza, pa eto ti. Pitaj gladne, kome je teže.

8

23-10-2019 12:14h
@Gladna deca Afrike koja rade za 20 dolara mesecno
E zbog takvih kao sto ste vi bih je izudarala sto prica o svojoj intimi .Ali ne samo zbog toga vec zbog licnog prezira premu iznosenju ,cak i ovako nedoreceno, odnosa iz uze i sire porodice ,ma kakvi bili iz .Ako nije s bracnim drugom u stanju da resi probleme nece ih resiti iznosenjem u javnost.

Evelyn Krimova

23-10-2019 06:43h
"Siota", mala bogatasica, bas mi je zao sto joj je tesko........Naravoucenije: Ona fora iz bajke da cekate princa, ne vazi, eto ispricala vam je Megan Merkl zasto.

Snežana R.

23-10-2019 09:05h
Glumica!

silly cow

23-10-2019 11:15h
My heart bleeds for her!

M

23-10-2019 13:32h
Crnac u engleskoj kraljevskoj porodici- ne biva

kosmos

23-10-2019 17:44h
Egocentricna, isprazna, bahata, manipulativna starleta bez struka ubacena je u najjacu kraljevsku kucu sveta! Zaradjivala je za zivot obilazeci zurke na jahtama, i udajuci se za one koji su je hteli. Naravno da su red, odmerenost i protokol kraljevske porodice za nju nepodnosljivi. Najcudnije je sta joj sve kraljica tolerise.
Ne treba mesati nespojivo - to je poruka i za desavanja na nasem prostoru, gde se izgubila svest o poreklu i redu!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: