kakav spoj

ŽURKA U ATINI: Kako je Ceca Ražnatović izgledala na rođendanu Ognjena Vranješa?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Bane

22-10-2019 10:11h
Samo pisanje o ovom liku je ponajbolja slika sunovrata društva u celini, mislim, dečko je polupismen, polucivilizovan, zna da pika loptu i nekad su takvi bili sretni ako dobiju nove kožne kopačke a danas se frljaju milionima i pevaljkama, koje takođe skupljaju milione koje opet bacaju ovi buzdovani a ljudi koji su se posvetili nauci, kulturi i dali znatan doprinos napretku društva gledaju kako da sastave kraj sa krajem.

M

22-10-2019 11:32h
Ovo je bas Cecin nivo-da peva po rodjendanima fudbalera na kraju pete decenije zivota. Ali, treba platiti svadbu onom zgubidanu nesposobnom. Au da im je nesto Ari poziveo: ona bi opet bila celava, a deca se ne bi ni cula ni videla

Stockholm

22-10-2019 11:55h
@M
Jesi ti li si?????????

moj zaključak

22-10-2019 12:56h
Ona i ako ne zna da pliva ne moze da se utopi, jer silikon ne tone,
vec pliva na povrsini kao i sva druga go*na.

SOFI

22-10-2019 14:41h
Ha, ha ... "da su živi 100 godina... Mafijašici su samo pare u glavi!

Gacesa Natascha

01-03-2020 07:32h
Jadna smo Mi drzava, da jedna pevaljka se pominje permanentno jel placa te bedne novinare nemaju sta da jedu. Njena deca, nabudjena, svadba
Dno DNA!!!!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: