Jelena Rozga: Šest miliona za Bižuteriju

2
Pesma Bižuterija pevačice Jelene Rozge dostigla je više od šest miliona preslušavanja za godinu dana od kada je postavljena na portal Youtube

Popularnost neke numere poslednjih godinu dana meri se brojem pregleda na svetski popularnom portalu Youtube.

U protekle dve godine neprikosnoveni vladari regiona kada je ovaj vid merenja slušanosti u pitanju su Jelena Karleuša sa numerom Insomnia, koja je za godinu i po dana ima skoro sedam i po miliona pregleda, Gramophonedzie i pesma Why Don' t You sa vise od šest miliona i Milan Stanković sa pesmom Ovo je Balkan sa skoro pet miliona i četiri stotine hiljada pregleda.

Odabranoj družini pridružila se i Jelena Rozga čija je numera Bižuterija za godinu dana uspela da dosegne brojku od šest miliona preslušavanja.

- Pesma je odlično primljena u celom regionu, izuzetno sam srećna i drago mi je da je Bižuterija napravila ovakav uspeh. Kako je Youtube na neki način postao merilo prolaznosti pesama kod publike, onda mogu samo dodatno biti zadovoljna – otkriva za Story.rs Jelena, koja je pre pet dana objavila novu pesmu koju će izvesti premijerno na Splitskom festivalu, a pesma Razmažena je već pregledana 125.000 puta i predviđa se da će numera stići, ako ne i prestići Bižuteriju.

 

Danilo Mašojević

 

Bižuterija:

 

Razmažena:

makonda-tracker