Hju Hefner: Moja odbegla mlada

0
Osamdesetpetogodišnji Hju Hefner ni u najgorim snovima nije mogao da predvidi da će njegova šezdeset godina mlađa verenica Kristal Haris ipak na kraju odustati od venčanja

Medijski magnat Hju Hefner i njegova izabranica Kristal Haris koju je zaprosio prošlog Božića zakazali su venčanje za subotu, 18. jun. Međutim, Plejbojeva zečica predomislila se i u maltene poslednjem trenutku raskinula njihove zaruke. Iako oseća olakšanje zbog toga što ga mlada nije ostavila pred samim oltarom, Hefner je putem Twittera priznao da je bio zatečen Kristalinom odlukom i priznaje da mu je veoma teško da se suoči sa novonastalom situacijom.

- Uopšte mi nije padalo na pamet da bi moglo da dođe do ovako nečeg. No, ipak je bolje što su stvari krenule naopako pre venčanja, nego da se to desilo posle. Čovek se uči dok je živ – napisao je Hju.

Nakon šokantnog kraha romanse, legendarnom bogatašu najveću podršku pružaju plavokose lepotice nastanjene u njegovoj čuvenoj losanđeleskoj vili izgrađenoj u gotskom stilu.

- Najveću podršku mi pruža Ana. Čak ni ona koja je Kristalina najbolja prijateljica nije znala da će ovo da se desi. Holi Medison mi se javila sa željom da budem dobro. Dirnut sam tolikom količinom ljubavi i podrđka sa svih strana – poručio je Hefner i dodao:

- Kristal je jutros dala intervju u kojem objašnjava svoje razloge, ali ja još uvek nemam jasnu predstavu zašto je odlučila da me napusti.

Gostujući u emisiji Rajana Sikresta, dvadesetpetogodišnja Harisova ispričala je da se duže vreme razmišljala oko toga šta bi bilo najispravnije da uradi, ali da je na kraju prevagnuo njen unutrašnji osećaj za ono što je pravedno.

- Otkazala sam venčanje i prekinula vezu zato što sam shvatila da to nije prava stvar za mene. Već neko vreme sam se premišljala oko svega, toliko da sam izgubila svoj unutrašnji mir. Sve to zaista ne bi bilo fer prema njemu. Kako je planirano, ceremonija venčanja trebalo je da se prenosi uživo. Sve se tako brzo dešavalo. Mislila sam se i mislila i na kraju se zapitala šta je ono što ja želim. Pričala sam sa Hjuom i složili smo se za nas kockice baš i nisu poklopile. Dugo smo razgovarali. Sada sam srećna, smirena i sigurna u to da će sve ispasti dobro. Poštujem ga više nego ikoga drugog na svetu i znam da ćemo i dalje ostati veoma bliski – ispričala je Kristal koja se stidi zbog toga što se nalazi na naslovnici najnovijeg magazina Playboy gde je najavljena kao Američka princeza: Upoznajte gospođu Hefner.

Kako bi joj se na neki način osvetio, Hju je odlučio da na kompletan tiraž julskog izdanja slavnog magazina nalepi crvene stikere na kojima će pisati Odbegla mlada.

makonda-tracker