sumnjala na najgore

"NOĆIMA NISAM MOGLA DA ZASPIM, STRAHOVALA SAM": Zvezda Granda nakon duge pauze vratila se na scenu, a onda se suočila sa ozbiljnim ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM

0

Zvezda "Granda" Sanja Stojanović vratila se na muzičku scenu, pa je predstavila svoju novu pesmu "Zapaljiva". Međutim, pevačica je strahovala da će ipak morati da odustane od svega.

foto: Facebook
foto: Facebook

Sanja je strahovala da ima rak. Zbog toga je u proteklom periodu morala da uradi lekarske preglede. Između ostalog i biopsiju.


- Noćima nisam mogla da zaspim. Strahovala sam kakvi će biti rezultati. Još od trenutka kada su mi lekari rekli da moram da uradim biopsiju, meni nije bilo dobro. Priznajem da čak nisam bila ni optimista kako će sve proći. Nikad ovako nisam strahovala kao proteklih nedelja. Na sreću, rezultati su na kraju dobri i nemam karcinom, ali ću biti oprezna u budućnosti i redovno ću odlaziti na preglede. Priznajem da mi je pao kamen sa srca i sada i je mnogo lakše. Da su rezultati bili loši, pitanje je da li bi uopšte bila raspoložena da predstavljam i pesmu i da se dalje bavim povratkom na scenu - rekla je Sanja.

Podsećamo, Sanja Stojanović javnosti je postala poznata 2007. godine kada se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda". Nakon što je snimila prvu pesmu "Varaš me" Sanja je objavila da se zbog trudnoće povlači sa estrade. U martu 2008. rodila je ćerku Anastasiju, az braka sa suprugom Goranom ima i sina Ognjena kojeg je dobila 2012.

 

Ogroman skandal nastao je kada je u javnost isplivao njen eksplicitni snimak sa bivšim dečkom. O scenama se danima pričalo, a spekulisalo se da je video objavio upravo njen bivši emotivni partner. Sanja nije htela da odgovori na ove navode, a ono što je sigurno jeste da je njenoj karijeri ovaj klip i te kako naškodio.

 

Poslednji put, Stojanovićeva se pojavila u javnosti kada je 2010. učestvovala na “Farmi”, a sada se fizički znatno promenila u odnosu na početke karijere.

 

 

makonda-tracker