komšije

REŠIO JE DA SE SKUĆI U PRESTONICI: Sloba kupuje luksuzni STAN tik do Anabele?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Mesec

18-10-2019 17:52h
O, pa bice to zanimljivo. Mozda se I smuva sa nesudjenom tastom.

yoda

18-10-2019 18:18h
Ne bi me cudilo da su vec bili zajedno, ovaj juri sve sto nosi suknju, a i pantalone, mlado-staro, decko ne bira, fuj!!!

Ja

18-10-2019 21:42h
@yoda
Mrš hejteri, on je TOP mladić.Ludo voli Lunu kao i ona njega.Nikada te emocije kod njih prestale nisu i neće... oni će zauvek biti zajedno..To je prava ljubav

Car

18-10-2019 21:40h
Bravo care, zaslužio si svu sreću ovoga sveta. Samo napred glavu gore. Budi siguran da i ona tebe još uvek ludo voli...nikada nije ni prestajala... to je iskrena,prava i čista ljubav.. ti si mladić visokih kvaliteta, sa manirima i izuzetno dobar čovek. Blago majci Draginji odgajila je deliju.... čoveka za rimer svima...Idemo Slobo ovoga puta jako, bori se za devojku tvog života..... to je ono pravo.sve ostalo je farsa...

Jad i beda

18-10-2019 21:47h
Ako ovo prosečno talentovano za muziku, nikakvog izgleda, na skandalu zasnovanom karijerom, a mnogo lažljivo stvorenje može da zaradi za godinu dana 250000evra pevajući po kafanama, onda deco zemlje Srbije bacajte knjige i zaboravite na šmekerstvo i poštenje, samo u k****luk, i to javni, što veći, to bolji i latite se mikrofona.

Nina

18-10-2019 21:56h
Kako da ne, bas 160 kvadrata!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: