VB: Nirmal Kukić, Nikola Maurović i Nikola Lester pod lupom porodice

1
Saznajte šta o ponašanju finalista i ovonedeljnih dikatatora u kući Velikog Brata misle njihove devojke i roditelji

Odluka da uđe u kuću Velikog Brata nije se svidela roditeljima dvadesetšestogodišnjeg Nirmala Kukića, ali sada su ponosni na svog sina.
- Zadovoljni smo. Podneo je veli­ki pritisak i ružne reči. Pojedini ga ukućani baš i nisu voleli, ali on nikome nije učinio ništa loše. Saču­vao je svoje živce i dobrotu – rekla je njegova majka Zejna za novi broj hrvatskog izdanja magazina Story.
Nirmalovim ponašanjem zadovoljna je i devojka Jelena Hiblović sa kojom taj student Fakulteta političkih nauka živi u Beogradu.
- Bilo je trenutaka kada sam bila pomalo ljuta, ali kad izađe, sve ćemo izgladiti razgovorom. Izne­nadile su me njegove reakcije koje pre nisam videla. Ili nisam znala da postoje. U jednom trenutku je psihički malo pao, ali se izvukao na kraju – ispričala je ova studentkinja koja je mladića iz Živini­ca upoznala 2007. na novosadskom festivalu Exit.

Najveći navijači dvadesetjednogodišnjeg studenta ekonomije Nikole Maurovića iz Jablanovca kod Zagreba sigurno su njegov otac Stjepan i majka Nada, povratnici iz Nemačke, kao i sestra Manuela, koja živi u Nemačkoj.
- Zadovoljan sam Nikolinim ponašanjem, pokazao je vrline, baš kako smo ga odgajali – kaže tata Stjepan koji se sa suprugom Nadom sprema u Beograd na finale.
- Moj sin ne glumi, previše je iskren i pošten, što nije dobro jer to mnogi iskorišća­vaju. Na oca je pravi šminker, a narav je nasledio od mene – priča majka Nada.

Zahvaljujući odličnom izvođenju pesme Čija si Toše Proeskog u poslednjoj emisiji uživo, Nikola Nasteski Lester, nagrađen je ulaskom u samu završnicu rijaliti šoua Veliki Brat. Ovaj dvadesetdvogodišnji student prve godine turističkog menadžmenta iz Skop­lja, koji u slobodno vrijeme radi kao model i menadžer u makedonskim klubovima, svojim glasovnim mogućnostima oduševio je publiku i žiri u pet balkanskih zemalja, a pohvalio ga je i sam Toni Cetinski. Još od ulaska u kuću na beogradskom Košutnjaku, Lester se pokazao pristojnim mladićem, nimalo opterećenim slavom. Njegovom ulasku u finale ovogodišnjeg Velikog Brata najviše se raduju članovi porodice i tri godine starija devojka Katarina Marku­zanova, diplomirani ekonomista, koja je trenutno na magistarskom studiju iz odnosa s javnošću.

- Meni nije želja da on pobedi jer su za mene svi pobednici, a najviše bih na tronu volela vide­ti Horija koji mi je jako simpatičan. Mojoj porodici i meni novac nikad nije bio toliko važan u životu. Već godinama živimo u stančiću od svega 40-ak kvadratnih metara – izjavila je Lesterova mama za Story koja se osvrnula i na Brendonove neprestane ulete njenom sinu.
- Nemam ništa protiv tog dečka. Nije mi nima­lo zasmetalo njegovo ponašanje, vidim da on to radi sa srcem i da želi s Lesterom ostvariti iskreno prijateljstvo. Pa čak i da je gej, kao što pričaju da jeste, nebitno mi je. Važno je kakav je čovjek u svojoj duši, a po onome što sam vidjela, vidim da je drag dečko – rekla je Bevcena koja kaže da je Lester od malih nogu bio miran i povučen.

makonda-tracker