uskoro prinova?

PRIŽELJKUJE DETE SA DANIJELOM: Ana Sević progovorila o proširenju porodice, pa otkrila zbog čega Lorena NIJE ODUŠEVLJENA tom idejom

0

U momku Danijelu je našla ljubav, oslonac i podršku.

Ana Sević
Ana Sevićfoto: Sonja Spasić

Ana Sević uživa sa svojim momkom Danijelom Nedeljkovićem. Ističe da ima njegovu podršku, te je zahvalna što je u njenom životu.

 

- On je uvek tu za mene i Lorenu i imamo 100 odsto njegovu podršku. Beskrajno sam mu zahvalna na tome, a iako sam rekla da više neću hvaliti nijednog muškarca u svom životu, njega stvarno moram da pohvalim - tvrdi Ana, a ni od braka i proširenja porodice nisu daleko.

 

- Ako Bog da, sve je u božijim rukama. Ne mogu ja da odlučujem o tome, ali mogu da radim na tome. Priželjkujem, naravno, još jedno dete. Ja sam jedinica i uvek sam želela da imam uz sebe brata ili sestru, tako da ne bih volela da ostanem na jednom detetu.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Kako kaže, pol deteta uopšte joj nije važan.

 

- Apsolutno mi je svejedno šta ću dobiti, bitno je da su deca živa i zdrava, da su voljena, da imaju podršku roditelja, oslonac oko sebe i da im se pruža ljubav, sve ostalo nije bitno - rekla je Ana, pa dodala:

 

- Lorenu baš to i ne interesuje previše, kad joj se pomene ta tema, ona je onako dobro iskulira. Njoj je savršeno da bude centar sveta i to joj ide od ruke i to dobro koristi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker