nije uvek bilo lako

NINA BADRIĆ OTVORENO O MUKAMA KOJE NOSI POSAO PEVAČICE: Sto puta sam se zapitala da li bih bila srećnija da sam domaćica

0

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu kaže da nije imala ni šansu da postane bilo šta osim pevačica jer je u muzičkim vodama od devete godine, ali je svesna da njen poziv nije za svakoga...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako hrvatska pevačica Nina Badrić (47) ističe, ženama u je u svetu muzike naročito teško i ne volela da ima ćerku koja se bavi pevanjem.

 

Treba čovek da ima petlju, a pogotovo žena u ovom poslu. To je jako teško biti, da se ne lažemo i ja iskreno ne bih bila srećna da imam kćerku koja se bavi ovim poslom, jer znam kakav bi je krvav put čekao. Za ovaj posao treba imati smisao za muziku i naprosto tebe talenat odabere, Bog ti ga da i ti ne možeš tu ništa — otvorena je Nina.

 

Ona je priznala da joj je mnogo puta palo na pamet da bi joj život možda bio srećniji ukoliko bi izgleda drugačije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

 

Sto puta sam razmišljala o tome da li bih bila srećnija kao domaćica, ženska koja radi od sedam do četiri popodne i pije kafu s drugaricama. Pa, nisam ja imala ni šanse da postanem nešto drugo nego baš ovo, jer ja pevam od svoje devete godine — iskrena je ona.

 

Kako Nina Badrić naglašava, za uspeh u poslu kojim se ona tako dugo bavi jedna od ključnih stvari je harizma.

 

U ovom poslu te pre svega nosi harizma, moraš imati harizmu koja pleni ljude. Kroz vreme shvatiš da ipak ljude ne možeš varati i lagati, oni su nas uzdigli u neke pevače koje vole, uspele su neke pesme koje oni odaberu — objašnjava pevačica.

 

 

makonda-tracker