Antonija Blaće: Želim raskošnu venčanicu

0
Hrvatska voditeljka Antonija Blaće otkrila je koliko su ona i njen dečko, vaterpolista, Hrvoje Brlečić slični, ali i kako bi želela da izgleda njihovo venčanje

Inače, na ruci simpatične Šibenčanke koja je osvojila i domaću publiku, kao jedna od voditeljki Velikog Brata, odnedavno sija i verenički prsten, pošto je njen voljeni zaprosilo u Beogradu. Markantni Hrvoje je pozvao svoju dragu na romantičnu vožnju brodom po Dunavu u društvu prijatelja i kolege Vanje Udovičića. Kada je najmanje očekivala usledilo je iznenađenje, jer su sa obližnjeg mosta zasvirali trubači njihovu omiljenu pesmu, niz most se spustio veliki natpis Budi moj jedini porok, a kada se okrenula, videla je svog voljenog kako kleči sa kutijicom u kojoj je bio Cartier prsten.
- Hrvoje je osvojio mene. Inače ne padam na sportske tipove, ali Hrvoje je bio toliko simpatičan i duhovit, da mu nisam mogla odoleti. Upoznali smo se u Šibeniku prije godinu i po dana i mislim da smo po svemu srodne duše. Toliko smo slični da ponekad imam osećaj kao da živim sa samom sobom. Oboje smo otvoreni, volimo da izlazimo i zabavljamo se, vrlo smo prilagodljivi, a kada gledamo filmove, imamo identične komentare i razmišljanja. Porodični smo ljudi. Što se tiče kućnih poslova, nemamo klasičnu podelu: svako radi šta stigne i kada ima vremena. Hrvoje bez problema kuva, usisava, pere suđe. Ja, možda, malo češće, jer on ima dva treninga dnevno, ali kad ima vremena, ništa mu nije teško – rekla je voditeljka u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Gloria i priznala kako zamišlja svoje venčanje.
- Još nemamo nikakvih konkretnih planova o venčanju, ali tačno znam kako bih htela da ono izgleda. Biće to velika fešta za mnogo ljudi. Imaću i raskošnu venčanicu jer to bi bila jedina prilika u životu da obučem krinolinu a da ­mi se pritom nitko ne ruga – ispričala je kroz smeh simpatična voditeljka i otkrila da razmišlja o tome da se ostvari u ulozi majke.
- Da, već neko vreme. Doduše, ni tu ne postoji neki određeni plan, ali ako se dogodi­, prihvatiću to sa veseljem - završava Antonija Blaće.

makonda-tracker